Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Το φεγγαράκι της Αποκριάς

        Εχω ξεχάσει για τα καλά το παιχνιδάκι της ανάρτησης που τόσο χαρά μου έδινε κάποτε Με άγχωνε περισσότερο η επεξεργασία των φωτογραφιών και το κείμενο παρά το ίδιο το αντικείμενο που δημιουργούσα.Μου άρεσε  το αλισβερίσι  και  η πολύβοη  γειτονίτσα μας Τώρα έχει ατονίσει αρκετά   όλο αυτό !!΄Εχουν κλείσει όμορφα και φιλόξενα  γεμάτα από καλλιτεχνική  δραστηριότητα σπιτάκια Το F.B.  με η αμεσότητά του  και με την ταχύτητά του έχει βάλει για τα καλά το χεράκι του. Σε κάποιες η ζωή  έδειξε το δύσκολο και άσχημο πρόσωπό της.  Αρκετές ανέβηκαν σε  άλλο επίπεδο  έχοντας αποκτήσει εγγονάκια, που ασύστολα τις κλέβουν από την  παρέα και διεκδικούν την μερίδα του λέοντος!

Εγώ, όπως ξέρετε οι περισσότερες  τα γεύτηκα όλα και με το παραπάνω,όμως  κρατώ το τελευταίο σαν το πιο γλυκό,  το πιο τρυφερό,  το ανεπανάληπτο,και σαν λέων που είμαι χαρίζω στις μικρούλες μας  ολόψυχα την μερίδα  μου " το είναι "μου μιας και αυτές ξέρουν με μαεστρία να το διεκδικούν με ένα γλυκό λόγο,  με μια αγκαλιά και με πολλές χαριτωμένες ζαβολιές.....

              Περί   Αποκριάς  ο λόγος......         

Λοιπόν, φέτος η Αλκηστη ήθελε να γίνει Βασίλισσα!!! Για καιρό προσπαθούσα  να την πείσω για κάτι άλλο, αλλά έχοντας σύμμαχο την μαμά  της, δεν άλλαζε  τροπάρι.. με τίποτα  Τα κέφια  άφαντα,  η διάθεση στα πατώματα, μην  πω  και στα υπόγεια η δε έμπνευση ασθενική έως ανύπαρκτη. Ομως η στολή έπρεπε να γίνει  και σε αυτό δεν υπήρχε καμία διαφωνία.Κατέβηκα  στα υπόγεια παρέα με την διάθεσή μου και το Μελιτάκι που έγινε χοντρό σαν γιουβαρλάκι. "Τρώγοντας έρχεται η όρεξη"δεν λένε, έτσι μόλις βγήκαν τα υφάσματα, οι τρέσες, τα  τούλια,  οι πούλιες,οι ασημόσκονες  τα αστεράκια και άλλα τινά πραγματάκια, εγώ μεταλλάχτηκα,  Φανταζόμουν, έκοβα, δοκίμαζα,απέρριπτα έραβα, σούρωνα  τα  μαύρα τούλια,  για 6  φουρώ με 2 σειρές  τούλι το καθένα με ενδιάμεσο ένα στραφταλιζέ (μόνον αυτή η λέξη του ταιριάζει) ύφασμα τυρκουάζ   για να δείχνει το  μαύρο της νύχτας πιο γλυκό.Πρωταγωνιστές της φετινής φορεσιάς τα  led λαμπάκια   και oi μπαταρίες ,Η πρώτη φάση πήρε  μορφή  και ομολογώ πως  ο  σαζάν ταφτάς  της γιαγιάς Ελπίδας ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να μου τύχει,απέδωσε  το χρώμα της νύχτας θαυμάσια!! 

'Οπως καταλάβατε βασίλισσα έγινε ,αλλά όχι των γνωστών καρτούνς αλλά  ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ  ΤΗΣ  ΝΥΧΤΑΣ

Η στολή με το ενθουσιασμένο μοντέλο   μου.............

Χωρίς το μοντέλο  με φως ημέρας....



 Με  τεχνητό   σκοτάδι...


Από το πλάι.......  μήπως και δεν το καταλάβατε  χαχαχα

 Το πίσω μέρος  με κολλημένα    χειροποίητα αστεράκια  πασπαλισμένα με  ασημόσκονη  και  με μερικά   μικρούλια αυτοκόλλητα  Ο φιόγκος  πάντα απαραίτητος , προσδίδει όγκο, ομορφιά και τσαχπινιά.

Η ζώνη  είναι από ταφτά και οργάντζα  κεντημένη  με  λαμπερή ασημένια  κλωστή που καταλήγει στον εντυπωσιακό  φιόγκο Η Σελήνη είναι από ασημόσκονη  κολλημένη σε κόλα, το κορδονάκι που την προσδιορίζει και κρύβει τυχόν μικρές ατέλειες είναι και αυτό κεντημένο επάνω το μπούστο  με τα λιλιπούτεια  αστεράκια που τα κολλούσα  με ποσότητα κόλας  ίσα με το κεφάλι καρφίτσας.

Το καπέλο ομολογώ  με παίδεψε  αρκετά , η βάση ήταν πολύ μικρή και ήθελα να την φωτίσω  και να κρύψω τον πλακέ  (ευτυχώς )διακόπτη  Τα χειροποίητα  αστέρια μικρά και μεγάλα,  τα  σύρματα που τα συγκρατούσαν,  την όχι και τόσο επιτυχημένη σελήνη  είχαν μια καλή εμφάνιση με τα διάφορα τούλια που τα σκλήραινα  με  βερνίκι άχρωμο και τα πασπάλισα με ασημόσκονη ....


 Ολα τα καλά παραμύθια που σέβονται τον συγγραφέα τους πάντα δίνουν ένα καλό ρόλο στα γοβάκια  των πριγκιπισσών τους Δεν θα αποτελούσε το δικό μου παραμύθι εξαίρεση! ένα  στραπατσαρισμένο ζευγαράκι μιας ξαδελφούλας της  σενιαρίστηκε,  ασημοστολίστηκε υπέρ του δέοντος, έβαλε και τα ασημένια φιογκάκια του με τα  στρας και τ'αστεράκια και ήταν έτοιμο να αγκαλιάσει τα μικρά ποδαράκια της βασίλισσας μου !!!

 Της βασίλισσας μου που ξετρελάθηκε  στο τέλος με το φόρεμα, που έκανε άπειρες  στροφές και απολάμβανε  το άνοιγμα  της φούστας, που βγήκε έξω με αρκετά χαμηλή θερμοκρασία για να την φωτογραφίζω και να χαμογελά  από χαρά συνέχεια  Οσο  για τα ευχαριστώ της, άπειρα και με μεγάλη  βαρύτητα για ένα παιδάκι   επτά χρόνων !

           Ακόμη μία αποκριά η 68η   της ζωής μου έλαβε  τέλος Μία  αποκριά με το περιτύλιγμα της γαλάζιας σελήνης που  θα φωτίζει  τα βράδια  της μοναξιάς..

            Εύχομαι σε όλους  μία χαρούμενη και ανέμελη "Καθαρή  Δευτέρα"  με επιτυχία στο πέταγμα του χαρταετού ,για όσους το τολμήσουν (δύσκολο εγχείρημα δεν νομίζετε;)

                       "  ΚΑΛΗ  ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ  "



 


34 σχόλια:

  1. Με συγκίνησες, από την αρχή ως το τέλος!

    Η χαρά σου είναι που έδωσες αρχικά στην βασίλισσα της μαγικής νύχτας με τα μαγικα φωτεινά αστεράκια απέραντη χαρά και δίνεις χαρά σε μας που σε ξαναβλέπουμε με την τελειότητα των δημιουργιών σου!
    Και του χρόνου Έφη μου αγαπημένη!
    Ναι έχεις δίκιο, πολλά blogοσπιτάκια ατονούν, μαζί και το δικό μου, αλλά όσο μπορεί η κάθε μιά!
    Αρκεί να έχουμε υγεία και να δίνουμε κάπου κάπου το στίγμα μας!
    Την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή μου Έφη, ευτυχώς που σε ξεκούνισε η εγγονούλα σου κι έκανες αυτό το αριστούργημα, γιατί εσύ μόνο αριστουργήματα κάνεις!!!
    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΉ στολή και με τόσες λεπτομέρειες που φωνάζουν από μακριά ΈΦΗ!!!!!
    Γειά στα χέρια σου .
    Σίγουρα είναι αποτρεπτική η άδεια μπλογκογειτονιά μας, αλλά εγώ προσπαθώ όσο μπορώ να κρατάω το δικό μου σπιτάκι ανοικτό.
    Η συντροφιά όλων σας καθώς και τα σχόλια είναι πολύτιμη
    Ελπίζω να σε βλέπουμε πιο συχνά .
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζίσου Ρένα.. Θέλω να έχω την ίδια χαρά που αισθανόμουν παλιά καθώς άνοιγα τον υπολογιστή και έμπαινα στα σπιτάκια αλλοτε για σχολιασμό και άλλοτε για εκείνα τα ομορφα πειραγματα μας .. Εγω πάντως θα προσπαθήσω με πολλές παραινέσεις να τις ξεσηκώσω ...αλλά πάλι σκέπτομαι οτι δεν έχω και τα κατάλληλα προσόντα για αυτο ...Πάντως οι σχολιασμοι στο μπλοκ είναι πιο επιθυμητοί και οπως λες κι εσύ πιο πολύτιμοι. Θέλω να έχω συχνότερη παρουσία και αισθάνομαι ότι μου κάνει καλό θα προσπαθήσω ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα "πολύτιμα σχόλια σου" αισθάνθηκα καλύτερα.. φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  3. Τι αριστούργημα είναι αυτό που έφτιαξες !!!!!!
    Τα χέρια σου είναι χρυσά και αφού εμείς δεν χορταίνουμε να βλέπουμε αυτή τη στολή, φαντάζομαι τη χαρά και την ευτυχία της μικρής !!! Σε θερμοπαρακαλώ να επισκέπτεσαι τη γειτονιά όσο το δυνατόν πιο συχνά γιατί δεν γίνεται να μας στερείς τη χαρά των δημιουργιών σου !!! Καλά κούλουμα και τα φιλιά μου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ρανια για γεμάτα ενθουσιασμό σχόλια σου Και γενικα οι σχολιασμοί στα μπλόκ είναι η αδυναμία μου που είναι πιο οικεια και πιο ζεστά στην αγαπημένη μου γειτονιά!!Θα προσπαθήσω για συχνότερη παρουσία κάνει καλο και σε μένα.... Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  4. ΟΥΑΟΥ!!!! Τι όμορφη υπερπαραγωγή!!! Στολή αντάξια μιας βασίλισσας, αριστοκρατική, κομψή και φινετσάτη!!! Τα φωτάκια την απογείωσαν!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
    Όσον αφορά τους λόγους που ατόνησε η γειτονιά θα συμφωνήσουμε.Και εμείς για διάφορους λόγους έχουμε αραιώσει, όμως δεν θέλουμε να την εγκαταλείψουμε, θα το παλέψουμε όσο μπορούμε και μακάρι να αποκτήσει πάλι την ζωντάνια της.
    Καλά κούλουμα και Καλή Σαρακοστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχομαι να πετύχουν οι προσπάθειες όλων μας γιατί η ιντερνετικη συνεύρεση στην ομορφη γειτονίτσα μας είναι υπέροχη.Σε Ευχαριστώ πολύ για γεμάτα ενθουσιασμό σχόλια σου Καλό απόγευμα Φιλάκια

      Διαγραφή
  5. Οτι και να πω για τις δημιουργίες σου καθε φορα θα ειναι λίγο Εφη μου γιατί ότι κανεις..το κανεις2 με τοση τελειότητα στην λεπτομερεια του.. που και να το βλεπαμε αλλου θα λέγαμε ΝΑ ..αυτο το εφτιαξε η φιλη μας η Εφη..
    Εξαιρετικη δουλεια αλλα ποιο πολύ μας συγκινησε η χαρα της Αλκηστης που φαινεται απο τα ανοιχτα χερακια της που ειναι έτοιμα να σου πουν ευχαριστω πολύ γιαγια μου σ αγαπω..!!!
    Αυτο με απουσια των πλοκερς ειναι φυσικό φιλεναδα..είναι το φεης μπουκ πιο αμεσο και γρηγορο.. αλλα σαν το μπλοκ δεν ειναι..οποια θελει ξαναγυριζει..
    Να εισαι καλα φιλη μου εχεις τις αγαπες σου που θα σε κανουν να χαμογελας.. απολασυτε αυτες τις στιγμες.. την αγαπη μου παντα Καλή Σαρακοστη φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ Ρουλίτσα μου εδώ είναι αλλιώς πιο ζεστά πιο οικεία και πιο χαρούμενα!!Χαίρομαι που σου άρεσε η στολή και χάρηκα περισσότερο που "επιασες" την χαρά της 'Αλκηστης ναι ειχε ξετρελαθεί.ΣΕ ευχαριστώ για τα αγαπησιάρικα σχόλια σου Φιλάκια

      Διαγραφή
  6. Έφη μου, είμαι γοητευμένη! Τι έκανες, πως το έκανες, πόση γνώση και μαεστρία!!!!!!!
    Αν σε "μυριστούν" οι Πατρινοί, θα σ΄απαγάγουν.
    Δεν έχω δει ωραιότερη βασίλισσα!
    Είσαι μεγάλο ταλέντο, τα θερμά μου συγχαρητήρια!
    Την τελευταία φορά που έπλεξα για την εγγονή μου (τα είδες στο FB), μία φίλη μου άφησε ένα σχόλιο που με σημάδεψε "φοράει την αγάπη σου" μου έγραψε.
    Το ίδιο θα ήθελα να σου πω. Τόση αγάπη σε μια μικρή βασίλισσα της καρδιάς σου! Να τις χαίρεσαι, να είσαι γερή και να τις χαρίζεις την αγάπη σου.
    Καλή Σαρακοστή!
    Με αγάπη και φιλιά
    Μάγδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγδα τα σχόλια σου με ενθουσίασαν και μ'έκαναν να αισθανθώ πολύ καλά!!! Τι όμορφη η φράση "φορω την αγάπη" να την υιοθετήσουμε χαχαχα!!! ΣΕ ευχαριστώ για την αγάπη σου!! φιλάκια πολλά πολλά

      Διαγραφή
  7. ΥΓ. Ξέχασα να σου πω, τι κουκλίτσες είστε και οι τρεις γενιές!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι χιλιοφορεμένη ονομασία πρώτα εγώ μετά η μεγάλη κόρη μου που ηταν 5 χρονών και είχε ντυθεί μόνη της και μόνη της πηγε στο φωτογραφείο και μετά ηρθε έτσι ντυμένη στην Τραπεζα και μας τρέλανε με την χαρά της (είναι η νονά της 'Αλκηστης και μοιάζουν σε πολλά) και τέλος η πολύ ντροπαλη αλλά τσαχπίνα Άλκηστη!!!

      Διαγραφή
  8. Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια καλή νεράιδα που την έλεγαν Έφη και αγαπούσε τους πάντες γύρω της και προπάντων δύο μικρές πεταλουδίτσες την Άλκηστη και την Λήδα. Με το μαγικό ραβδάκι της μπορεί να τις κάνει βασίλισσες και ότι άλλο θέλουν αρκεί να της το ζητήσουν.
    Έφη μου μεγαλούργησες πάλι, παραμυθένια στολή, και αν κρίνω από τις φωτογραφίες πάνω πάνω στην οικογένεια υπήρχε και άλλη καλή νεράιδα.
    Καλή Σαρακοστή!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μου θύμισες ότι κι εγώ στη 4η δημοτικού η μαμά μου μου έφτιαξε στολή σε μοδίστρα βασίλισσα της νύχτας!!!Η κούκλα η εγγονή σου τυχερή με τέτοια γιαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βρε Γεωργία το είπα τότε ηταν χιλιοφορεμένος ο τίτλος !!Και επειδή επέμενε για βασίλισσα οτι νάναι βασίλισσα να είναι κόλλησα τον τίτλο και έτσι προχώρησε η δουλειά!!! Φιλάκια πολλά για την αγάπη σου

      Διαγραφή
  10. Τυχερή η κούκλα σου που έχει χρυσοχέρα γιαγιά!!Να είσαι καλά και να κάνεις τόσο υπέροχες δημιουργίες!!! Καλή σαρακοστή να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατρίνα σε ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλια σου και ότι με την πρώτη ευκαιρία πάντα έρχεσαι στο σπιτάκι μου Μου δίνει μεγάλη χαρά αυτό να ξέρεις Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  11. Εφη μου σε όλα έχεις δίκιο !! Μείναμε τόσο λίγοι εδώ αλλά να σου πω εγώ με το facebook δεν το έχω και τόσο . Μπαίνω αλλά λίγο , προτιμώ λοιπόν εδώ με την ησυχία μου να διαβάζω και χαίρομαι που ήρθες λίγο κοντά μας για να μας παρουσιάσεις αυτό το όμορφο φόρεμα !! Για τις δεξιότητες σου τι να πω ;; Είναι τόσο όμορφο ως την παραμικρή λεπτομέρεια !! Για χάρη αυτών των μικρών αγγέλων οφείλουμε να συνεχίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι οτι με τις μικρές δεν μπορώ να ζω με την λύπη μου Ολο ζουζουνίζουν γύρωμου και όλο κάτι θέλουν,σε ευχαριστώ Νικόλ για τα όμορφα σχόλια σου και συμφωνώ μαζίσου για τα μπλοκς καιτην διατήρησή τους είναι αλήθεια οτι σε τούτη τη γειτονια όλα ειναι όμορφα δημιουργικά και χαρούμενα και πρεπει μα παραμείνουμε εδω για περνάμε καλά ΦΙλάκια πολλά Νικόλ μου

      Διαγραφή
  12. Τέτοιες νεράιδες που ντυνουν τόσο φαντασμαγορικά τις μικρες πριγκίπισσες υπάρχουν μόνο στα παραμύθια! Τι ονειρεμένη, πολύτιμη φορεσιά είναι αυτη;! Είναι και το μοντελο μια κούκλα, έχει να μοιάσει!...
    Καλή Σαρακοστή σας ευχομαι,με το φως της άνοιξης να φερνει αισιοδοξία!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε! ναι μου έλειψαν αυτές οι επισκέψεις που φέρνουν ενθουσιασμό και αγάπη και οι σχολιασμοί εδώ είναι σκέτη γλύκα σαν χριστουγεννιάτικο μελομακάρονο!! Σε ευχαριστώ αγαπημένη μου Νίκη Φιλάκια πολλά Σ'αγαπώ!!

      Διαγραφή
  13. Με κάθε ανάρτησή σου μένουμε άφωνοι! Οι φίλες σου έγραψαν τόσο όμορφα λόγια που για εμένα δεν έμεινε τίποτα. Ξέρεις πόσο θαυμάζω ότι κάνεις, γιατί η κάθε δημιουργία σου είναι άψογη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Σου εύχομαι να εμπνέεσαι απο τις δυο μικρές κουκλίτσες σου και να δημιουργείς. Μόνο να χαίρεσαι γιατί έχεις δίπλα σου τις πριγκίπισσές σου!!!!!!!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή είμαι η νεράιδα που κλέβει τις φωνουλες σας; Οοοοοχι ποτέ δεν θα σου παρω την φωνή .εξ'αλλου είσαι τόσο ολιγόλογη .... Σε ευχαριστώ βρε Νατάσα για τα αγαπησιάρικασχόλια σου αλλά και για τις ευχές σου!! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  14. Έφη μου ειλικρινά, δεν έχω δει ωραιότερη στολή! Τη λάτρεψα. Τόσο ευφάνταστη, με αρμονία στα χρώματα, τόσο προσεγμένη και με τόση σημασία στη λεπτομέρεια... Συγχαρητήρια! Φαντάζομαι τη χαρά της μικρούλας σας. Εδώ ενθουσιάστηκα εγώ, χαχαχα!
    Να είσαι καλά να δημιουργείς και να γεμίζεις τα παιδικά προσωπάκια με χαρά.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελάκι μου είμαι χαρούμενη που σου άρεσε! κι αν ήσουν κοντά μου ευχαρίστως θα σου έκανα μία... Σε ευχαριστώ για τα τοσο όμορφα και ενθουσιώδη σχολια σου Να είσαι καλά μικρή μου και να έχεις πολλές χαρούμενες στιγμές με τους αγαπημένους σου!!! φιλάκια

      Διαγραφή
  15. Καλή μου Μαρία Ελενα χάρηκα με την παρουσία σου μου έλειψε πολύ το λακωνικό σου μηνυμα που τώρα πια το αγαπω πολύ και το περιμένω ......... Σε ευχαριστώ ΚΑλό βράδυ φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανεμορφη η στολη φτιαγμενη με πολυ αγαπη Συγχαρητηρια για το εργο σου!!!!Σιγουρα η μικρη θα καμαρωνε.Να εισαι παντα καλα φιλη μου 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επιτέλους φιλενάδα μπορώ να αφήσω το σχόλιό μου.Οχι ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που παρά το ψάξιμο δεν μπορώ να εντοπίσω την αιτία.Ξέρω όμως ότι δεν θα με παρεξηγήσεις σαν αληθινή φίλη που σε θεωρώ.
    Λοιπόν φιλενάδα μου δεν ξέρω από που να αρχίσω και τι να πρωτοθαυμάσω!!Ναι είσαι μια νεράιδα και μου πήρες την φωνή!!Ας βάλω όμως σε τάξη την σκέψη μου γιατί κινδυνεύω από την παραζάλη να χάσω και τα λόγια μου.
    Στο εξής όταν θα μιλάμε για στολές, με έμπνευση,γούστο,αρτιότητα, τελειότητα και πρωτοτυπία, θα εννοούμε Έφη.Ξεπερνάς κάθε προσδοκία.Καλά όλα τα άλλα ,και φωτάκια??Αξίζεις τον θαυμασμό όλων μας.Οσο για τις τρεις όμορφες βασίλισσες , των τριών γενεών , μόνο γλυκά συναισθήματα βγαίνουν βλέποντας τες στολισμένες από άξια, νεραϊδένια χέρια της γιαγιάς αλλά και προγιαγιάς. Σε φιλώ φίλη μου και σου εύχομαι να είσαι καλά και να δημιουργείς διαμάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εφάκι μου,
    Θερμά σ΄ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιο σου! Όχι δεν είμαι εγώ, ποτέ δεν φωτογραφίζω τον εαυτό μου, η ξανθή κυρία μάλλον αλλοδαπή μου φαίνεται. Στο δικό μας γκρουπ δεν ήταν.
    Είμαι κι εγώ ξανθιά με γαλανά μάτια, αλλά σε "ηλικιωμένη" version, χαχαααα.
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ξέρω πόση ώρα έμεινα να θαυμάζω την υπέροχη στολή...
    Κάθε φορά με αφήνεις έκπληκτη Έφη μου γλυκιά!

    Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένειά σου, σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή