Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

'Ονειρα γλυκά,όνειρα Χριστουγεννιάτικα!!

Δεν  είμαι ικανοποιημένη ούτε φυσικά χαρούμενη για την  δική μου παραγωγική   ικανότητα των ρολογιών!!

Πολλές οι υποχρεώσεις που έτρεχαν πριν από μένα  και δεν τις προλάβαινα. 'Οσο   δε , έβλεπα τις δικές σας  ορολογοαναρτήσεις  το άγχος μου  θέριευε...και εξ' αιτίας αυτού  δεν δούλεψα ήρεμα το  μοναδικό  ρολόι  που με μεγάλη χαρά  σκεπτόμουν να δημιουργήσω(ακόμη και όταν ήμουν στα κεραμίδια!!). Το αποτέλεσμα  πάντως της δουλειάς μου δεν με ικανοποίησε όπως  εξ αρχής το  φανταζόμουν!! δεν έγινε το *άψογο* που ήθελα,ούτε έκανα περισσότερα  ρολόγια  την ουσιαστική βοήθεια που   όφειλα να προσφέρω!!! Θα κάνω  μία προσπάθεια για 1-2 ακόμη.Τέλος  πάντων, έφθασα στο τέλος και ιδού  το αποτέλεσμα...








 ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ  (για όσες,και αν,ενδιαφέρονται)..




 Δεν κατάφερα το ανάγλυφο εξωτερικά , όσο και αν έψαξα δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερα κατάλληλο!!

Διέλυσα ένα πλαστικό ρολόι από το  πολυκατάστημα ΙΚΕΑ    που με βοήθησε *τα μάλα* ,αλλά που ποτέ  ο μηχανισμός του δεν δούλεψε.....Το διχαλωτό  καρφάκι  πήρε την θέση του  ως κουρντιστηράκι και ταίριασε υπέροχα....Για το χερουλάκι  διέλυσα ένα μπρονζέ πόμολο από τα 4 που προμηθεύτηκα.. Σ΄ αυτήν την φάση όλαν ήταν μία χαρά ,τα  ανάποδα έρχονται μετά....

  Ηθελα εξ αρχής να ανοιγοκλείνει ,δεν βρήκα  κάτι που να ήταν σταθερό και σίγουρο στην ευαίσθητη επιφάνεια της γυψόγαζας και του πηλού....Τελικά κατέληξα σε ένα *άσχετο *μεταλλικό φύλλο  αλλά αρκετά γερό και κατάλληλο για τρύπημα...
Μέχρι και σφυκτήρες επιστράτευσα  για γερό κόλλημα  του μηχανισμού ... που μετά  τον άλλαξα άλλη μία φορά διότι ήταν και οι 2 χαλασμένοι.... Σ'αυτήν την φάση ήμουν έτοιμη να τα τινάξω όλα στον αέρα ,αλλά  ένα τηλεφώνημα  ,μου έδωσε τον χρόνο να ηρεμήσω και να συνεχίσω...


Το πήλινο σεντονάκι με την υφασμάτινο διάφανο βολάν και τα ντεκουπαρισμένα τριανταφυλλάκια  μου άλλαξαν την διάθεση ,εκείνο το βραδάκι όλα πάλι κυλούσαν καλά.Είναι έτοιμο να σκεπάσει το αρκουδάκι και να του χαρίσει όνειρα γλυκά, όνειρα χριστουγεννιάτικα.....
Μερικές ακόμη λεπτομέρειες....

Αυτή λοιπόν είναι  η δική μου συμμετοχή,με λίγη ντροπή ,λίγη στεναχώρια και λίγη αμηχανία!!!Αν  το θέλετε αγαπημένες Χρυσομέλισσες , είναι δικό σας !!!

Υ.Γ.
(Θέλω να διευκρινίσω  πως αυτά που αισθάνομαι  δηλαδή στεναχώρια κλπ είναι επειδή δεν κατάφερα να κάνω  μερικά ρολόγια ακόμη  και όχι γιατί δεν έγινε όπως το  φανταζόμουν.Αν δεν μου είχε αρέσει δεν θα το δημοσίευα.... ευχαριστώ)

130 σχόλια:

  1. 'Εφη μου, είσαι μεγάλη καλλιτέχνης, δεν το συζητώ!!!!
    Χάζευα τις φωτογραφίες με το πανέμορφο ρολόϊ και δεν είχα καταλάβει ότι το αρκουδάκι είναι μέσα. Νόμιζα, η χαζή, ότι ΄ένα άλλο διακοσμητικό ήταν τοποθετημένο μπροστά από το ρολόϊ,χαχαχα!!!
    Η δημιουργία σου είναι πραγματικά υπέροχη και μοναδική! Μία και καλή, που λένε.
    Και να μην προλάβεις να φτιάξεις άλλο ρολόϊ, δεν έχει καμμία σημασία!
    Πολλά, πολλά φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριάν ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα τα όμορφα σχόλια σου!!!!Πάντως θα επιθυμούσα μερικά ακόμη αλλά .... (επίσης σε δική σου ανάρτηση σου πρότεινα κάτι για μία συλλογή ενημερώθηκες άραγε;; Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  2. Λίγη ντροπή, λίγη στεναχώρια και λίγη αμηχανία για το υπέροχο αυτό ρολόι??????
    Εφούλα μου, ελπίζω ν' αστειεύεσαι! Είσαι άξια πολλών συγχαρητηρίων!!!
    Τα μαγικά σου χεράκια μεγαλούργησαν πάλι!

    Την αγάπη μου και πολλά πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαιρούλα ευχαριστώ για τον ενθουσιώδη σχολιασμό σου αλλά η αμηχανία κλπ που νοιώθω είναι για το μοναδικό ρολόι που καταφερα να ολοκληρώσω αν και επιθυμούσα να κάνω περισσότερα!! Φυσικά μου άρεσε το γενικό αποτέλεσμα για αυτό και το έκανα ανάρτηση!!! Τα φιλάκια μου για ενα καλό απόγευμα!!!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το καταπληκτικό ρολόι είναι δικό μου..... τόσο καιρό περίμενα να το παρουσιάσεις, όχι να μου το πάρουν τελευταία στιγμή!!!!!!!!!! Εφάκη μου ζωγράφισες πάλι!!!!!!!!!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθώντας να κατοχυρώσω το ρολόϊ ξέχασα να σε ρωτήσω προς τι η ντροπή?????? εθελοντική είναι η συμμετοχή αγάπη μου και ο καθένας προσφέρει ότι και όσο μπορεί και προλαβαίνει!!!!! Ξανά φιλάκια σε σένα.... στην Αλκηστούλα σου και φυσικά στη Μελίτα!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Με συνοπτικές διαδικασίες ε;;; ψεκάσαμε σκουπίσαμε τελειώσαμε!!!!Εγώ δεν 'εχω λόγο!! .... χαίρομαι όμως, που θα το πάρεις εσύ.... Κάτι κρύα χριστουγεννιάτικα βράδια μέσα στη ζεστή θαλπωρή του σπιτιού σου, σίγουρα θα σου ψιθυρίζει τα δικά μου μυστικά!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!! Φιλιά αγάπης και χαράς!!!

      Διαγραφή
    3. Μην βιάζεστε!! Είμαι κι εγω εδώ!!!!!!!!! χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  4. Έφη πες μου ότι δεν μας κάνεις πλάκα!!! (αν και μπορώ να καταλάβω ότι μερικές φορές δεν μας βγαίνει όπως το έχουμε φανταστεί στο μυαλό μας...μάλλον αυτό σου συμβαίνει.)
    Δεν έχω λόγια...Μπράβο σου!!!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σ΄ευχαριστώ Δαμασκηνή για την επίσκεψή σου και τον ζεστό σου σχολιασμό!!!! Τα φιλιά μου

      Διαγραφή
  5. Έφη το ρολόϊ σου είναι πολύ όμορφο και γιορτινό, συγχαρητήρια.
    Όταν πειραματίζεσαι με νέες τεχνικές, αναπόφευκτα κάποια πράγματα δεν σου βγαίνουν όπως τα θές. Το θέμα είναι να τα διορθώσεις με ωραίο τρόπο, όπως έκανες κι εσύ.
    Καλές δημιουργίες και...καλά Χριστούγεννα (από τώρα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄Ομορφα λόγια που προδίδουν μία εκτίμηση !!! Ευχαριστώ πάρα πολύ Στρατή και σου εύχομαι καλή ευκολία σε ότι ετοιμάζεις....Καλό σου απόγευμα!

      Διαγραφή
  6. Δεν έχω λόγια ! ! !
    Συγχαρητήρια εκατό φορές !!!!
    Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η κατασκευή με ιδιαίτερη σημασία στην λεπτομέρεια.
    Λάτρεψα το αρκουδάκι που κοιμάται με το σεντονάκι του. Και ντεκουπάζ σε ύφασμα ?
    Το καλό γούστο είναι το χαρακτηριστικό σου.
    Τι άραγε έμεινε ?
    Την επόμενη φορά να φτιάξεις και τον μηχανισμό του ρολογιού μόνη σου.
    Σε έχω ικανή.
    Πολλά φιλιά σου στέλνω ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου σήμερα η μέρα μου είναι πλημμυρισμένη από κουβεντούλες σχόλια αρώματα της γελαστης κλωστής που μου έδωσε μία ανάσα από το ζόρισμα τόσων ημερών Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για αυτό το διάλειμμα και για τα λόγια τα γεμάτα αγάπη και χαρά Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  7. Η ντροπή ,η αμηχανία και η στενοχώρια φανταζόμαστε ότι είναι μόνο γιατί δεν έκανες αυτό που είχες στο μυαλό σου και δεν έχει σχέση με αυτό που βλέπουμε εμείς!!!!!!!!!!Δηλαδή τι ομορφότερο ,πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό μπορεί να σκέφτηκες!!!!!!!!!!Τέλειο,τέλειο,τέλειο!!!!!!!!!!!!Φιλιά πολλά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι, κορίτσια η ντροπή κλπ είναι για το ένα και μοναδικό ρολόι που έκανα και δεν πρόλαβα να κάνω ακόμη 2-3 Εν τάξει κι εμένα με ικανοποίησε, πέρα από κάποιες δυσκολίες ,για αυτό και το έκανα ανάρτηση!!Σας ευχαριστώ μικρές μου φίλες για τα καλά σας λογάκια Σας εύχομαι πολλές και ιδιαίτερες δημιουργίες....Φιλάκια

      Διαγραφή
  8. ΥΠΕΡΟΟΟΧΟ!ΑΚΟΥ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!ΔΙΣ...ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΑ...ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΜΠΡΑΒΟ ΕΦΗ ΜΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ..ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μου είναι αυτό που λέγαμε μικρά "Φτούκα Πρώ" εγώ φταίω?????? Φιλάκια!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μαρία μου τι να πω!!! Εγώ σηκώθηκα η ώρα 6 για να κάνω την ανάρτηση και η Βίκυ ήταν ήδη στο γραφείο και με περίμενε με το σφυράκι του υπεύθυνου της δημοπρασίας..... που ουτε δημοπρασία μου κάνει... Ευχαριστώ για τα τόσα όμορφα λόγια από την γητεύτρια του πηλού και της αστείρευτης φαντασίας!!!! Θα ήθελα να βρεθούμε κάποια στιγμή!!!Φιλάκια πολλά και να έχεις ενα καλό απόγευμα!!!

      Διαγραφή
    3. ΑΝΑΜΕΝΩ...ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Υπέροχο, έμεινα άφωνη!!!!!! τέλειο και ξετρελάθηκα με το αρκουδάκι Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ από την καρδιά μου για την επίσκεψή σου και την εκτίμηση που εισέπραξα!!!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  10. Καλέ ναι πολύ ντροπή και στενοχώρια και για μένα που δεν σκέφτηκα να κάνω ένα τέτοιο αριστούργημα !!!!!!
    Είναι Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε μένα που δεν φρόντισα να έχω χρόνο για περισσότερα ρολόγια!!! Ο μισός σχολιασμός με έκανε να χαμογελάσω και αλλος μισός να σε ευχαριστήσω από την καρδιά μου για τα πολλά θαυμαστικά !!! Μου άλλαξες την διάθεση γι'αυτό σου στέλνω ενα φιλάκι για ένα χαρούμενο και απολαυστικό απόγευμα.

      Διαγραφή
  11. Να ξερες Εφη πως περιμενα να δω την δημιουργια σου, γιατι ημουν σιγουρη οτι θα ηταν πρωτοτυπη -εξυπνη -καλογουστη και καλοδουλεμενη , μοναδικη και δεν επεσα καθολου μα καθολου εξω .Ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ!!! Εισαι απιαστη!!Εισαι ομως πολυ αυστηρη με τον εαυτο σου και θα σε μαλωσω!
    Τι υπεροχο σεντονακι ειναι αυτο (εκτως των αλλων) απο .........ποιο καταστημα το αγορασες?
    Εφη μου την αλλη φορα που θα κολλησεις μηχανισμο δοκιμασε να τον κολλησεις με ταινια διπλης οψεως. Κανει καταπληκτικη δουλεια! Καλο απογευμα!! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ¨Ολα αυτά τα ήξερες ε; αλλά αυτό που δεν ήξερες είναι ότι εσύ και η παρέα σου θα το συνοδεύσετε μέχρι την έκθεση!!! Ηταν και μία σκέψη μου να έλθω αλλά μάλλον δεν θα γίνει!!! Μαρία μου ευχαριστώ για τα τόσα όμορφα λόγια αλλά και σκέψεις για μένα!!!!Το σεντονάκι είναι canon αμερικάνικης προέλευσης και design!Το πρόβλημα δεν ήταν να κολλήσω τον μηχανισμό αλλά αν προσέξεις καλά την εικόνα όλο το πλαστικό (σαν πιάτο) μαζί με τον μηχανισμό να ενσωματωθεί στον πηλό και να αποτελέσει το ένα μέρος του ρολογιού της τσέπης !!!Φιλάκια πολλά.

      Διαγραφή
  12. Δεν ξέρω γιατί απολογείσαι καλή μου Εφη , είναι ιδιαίτερο ρολόι , έστω και αν δεν σου βγήκε όπως το φαντάστηκες !!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ απολογούμαι για το μοναδικό ρολογάκι που εκανα και είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να διαχειριστώ τον λίγο χρόνο μου καλύτερα!!!Ευχαριστώ πολύ Νικόλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ,αυτό το αρκουδάκι!!!!!!Μας ξετρέλανε με την παιδική αθωότητά του και δε δώσαμε τη δέουσα σημασία στο ρολόι!!!Το οποίο παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετικό!!Αποπνέει αρχοντιά και γούστο!!
    Καλή συνέχεια γλυκιά μου!!!
    Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που συμπίπτουν τα ενδιαφέροντα μας κι εμένα μου έβγαζε χαρά καθώς το έπλαθα και το σκέπαζα με τρυφερότητα για όνειρα μελομένα .Τα υπόλοιπα ήταν δύσκολα και σοβαρά.. Ευχαριστώ για το σικάτο σχόλιο σου!!! Την αγάπη μου με ένα φιλάκι καληνύχτας

      Διαγραφή
  15. Τέλειο, φανταστικό! και το ρολόι και το γλυκύτατο αρκουδάκι κάτω από την υπέροχη κουβερτούλα. Είσαι ο αρχιμάστορας στην τέχνη του πηλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kαι ξέρεις θα το κρατάτε στα χεράκια σας για να πάει σώο και αβλαβές στην έκθεση και στην Βίκυ!!!Ευχαριστώ για τα αγαπησιάρικα σχόλια σου Τα φιλιά και την αγάπη μου για ενα όμορφο βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έφη μου συγχαρητήρια!!! Δημιούργησες μια πολύ τρυφερή σύνθεση, όχι απλώς ένα ρολόι. Είσαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και αυτό βγαίνει σε ότι και αν φτιάξεις.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη πάντα με επισκέπτεσαι με κομψούς και φινετσάτους σχολιασμούς Δίκαια αξίζεις την βράβευση!!!Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Φιλάκια καληνύχτας

      Διαγραφή
    2. Συμπληρώνω :φινετσάτους σχολιασμούς εκτίμησης.

      Διαγραφή
  18. απλα Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!!!!!!!!!!!!!! μανουλιτσα εισαι καταπληκτικη ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΡΟΛΟΙ;
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΜΕ!!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ!!
    ΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Που γυρνάς εσύ ;Δυστυχώς !!! το ρολογάκι κατοχυρώθηκε στην Βίκυ με συνοπτικές διαδικασίες δημοκρατικότατες αποφασίζουμε και ...... Μόλις ολοκληρώθηκε η ανάρτηση η Βίκυ φαίνεται κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο γιατι το άρπαξε μεσα από την ιντερνετική μου αγκαλιά!!! Ευχαριστώ Ρένα μου Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ωραιότερο ρολόι που έχω δει μέχρι τώρα .Γλυκό, αγαπησιάρικο, τέλειοοοοοοοοοοοοο! Έφη μου είσαι μεγάλη μαστόρισσα, μπορεί να έκανες μόνο ένα αλλά είναι σωστό μπιμπελό. Γεια στα χεράκια σου τα όμορφα και ακούραστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kατερινάκι με συγκίνησαν τα τόσο γλυκά σου σχόλια !!!Κι εσύ είσαι ικανότατη και κάνεις πάντα άψογες δημιουργίες!!!!! φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  22. Είναι μια πανέμορφη δημιουργία,γεμάτη "όνειρα" από το αρκουδάκι κι ελπίδες από το σεβάσμιο γέροντα που πραγματοποιεί ευχές!
    Απορώ πώς να το είχες φανταστεί...Τα συγχαρητήριά μου,διότι είναι απίστευτα υπέροχο!
    Α!Και με γειες στο Βικάκι,που το πρόλαβε!!!
    Φιλιά και καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήλθες στον μπλοκοχώρο μου και χάρηκα που σου άρεσε το χριστουγεννιάτικο όνειρο του μικρού μου αρκούδου!!!Ευχαριστώ από καρδιάς για τα όμορφα σχόλια σου!!Να'χεις μία καλή και χαρούμενη εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  23. Κορίτσι μου, τρελαίνεις κόσμο. Κάτσε φρόνιμα. Ήθελα νάξερα πως είναι το "άψογο". Έχεις χέρια μαγικά, φαντασία χωρίς όρια. Τόσο καλοδουλεμένα τι να πρωτοθαυμάσεις. Αλλά και το σεντονάκι με τις πτυχές του, διαβάζοντας το κείμενό σου κατάλαβα πως είναι φτιαγμένο απο πηλό. Όπως άλλαξε η διάθεσή σου εκείνο το βράδυ έτσι άλλαξες και τη δική μου απόψε. Ελπίζω η ανάρτησή σου να χαρίσει και σε μένα όνειρα γλυκά όπως το σεντονάκι που σκεπάζει το αρκουδάκι. Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά!!!!!! με το μαλακό....... στα πίσω, πισω θα νομίσω ότι είμαι κάτι.... Αλλά από την άλλη χαίρομαι που τόσο πολύ σ' άρεσε !!Το εκτιμώ αυτό πάρα πολύ και νομίζω πως ένα ευχαριστώ είναι λίγο!!!Φιλάκια και καλή δημιουργική εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  24. Πολύ αγαπησιάρικο και τρυφερό το ρολόι σου , Έφη μου !!! Απίστευτα ΥΠΕΡΟΧΟ !!!! Οι λεπτομέρειες
    με εντυπωσίασαν !!!!!! Συγχαρητήρια !!!!!
    Πολλα φιλάκια !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *ξαδελφούλα*χαίρομαι που σου άρεσε το χριστουγεννιάτικο μου όνειρο και σου στέλνω το ευχαριστώ μου για τα όμορφα σχόλια σου ,με ένα φιλί εκτίμησης. Καλό βραδάκι και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  25. Εσύ Εφη μου μπορεί να βλέπεις ατέλειες στο ρολογακι σου αλλα εμεις το βλέπουμε πολύ όμορφοοοοοοοο!!!
    ενα και καλό θα είναι...βεβαια.. έβλεπα το αρκουδακι και δεν καταλαβα καθόλου οτι ήτανε πύλινο.. μονο οπως διάβαζα κατεβενοντας το είδα... πολύ ομορφη... δουλεια κανεις... τόσα πράγματα με τον πυλό.. το ψήνεις μετα;; είμαι άσχετη με αυτά.. .. φιλακια πολλα και οπως διαβασα ήδη θα μαλιοτραβηχτούν η Ρενα και η Βίκυ..χι.χιχ.. φιλακια πολλα πολλα φιλί μεγαλο στην Αλκηστη..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη όλης της γειτονιάς!! χαίρομαι που σχολίασες τόσο όμορφα το χριστουγεννιάτικο ρολόϊ,Με ένα φιλάκι και ενα μεγάλο ευχαριστώ σε καληνυχτίζω Θεσ/κιά της Κρήτης!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο πηλός είναι αυτοξηρενόμενος και πωλείται σε μικρά πακέτα, σαν υπερμεγέθη σοκολάτα, είναι πολύ εύπλαστος και σε μία μέρα είναι έτοιμος για τα περαιτέρω

      Διαγραφή
    3. ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.. Εφη μου .. εψαχνα και εγώ να βρώ ενα μικρο πουλακι για το κούκο.. και τελικα το εκανα με φίμο.. που μου το είπε η Βικυ... δεν ήξερα οτι υπαρχει και πηλός αυτοξηρενόμενος..βρε τι μαθαίνει κανεις όσο μεγαλώνει!!!!!!! χι.χιχ.. φιλάκια

      Διαγραφή
  26. Έφη μου είναι φανταστικό !!!!!!!!!!!!
    Είσαι μεγάλη!!!!!!! Τι να πω..για βιτρίνα είναι!!!!!!!!!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφάκι το ξέρω παρά είμαι μεγάλη......χαχαχα δεν θα με χαλούσαν μερικά χρόνια νεότερη!!!!
      Ευχαριστω πολύ πολύ γιατί πάντα με σκέφτεσαι και αυτό ,να ξέρεις μ'αρέσει ,μ' ανεβάζει.... Φιλάκια και καλή σου εβδομάδα!!

      Διαγραφή
    2. Έφη πέρασα για να ξαναθαυμάσω την δημιουργία σου!!!!!!!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, φιλιά στις κουκλίτσες σου Μελίτα και ΑΛΚΙΣΤΗ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  27. Μακράν το καλύτερο! Απο την έμπνευση, την ιδέα, τη υλοποίηση, την αγάπη που έβαλες, τη.., την... Σταματάω γιατι έχασα τις λέξεις! Δεν έχουν καμιά σημασία μπροστά σε αυτό που είδαν τα μάτια μου!
    Είσαι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!! Με αυτήν την υπέροχη εικόνα να με συντροφεύει , πάω για ύπνο !!
    Φιλάκια καληνύχτας ! Και ένα ακόμη φιλί για το μοναδικό ρολόϊ σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πίστεψέ με τώρα η συζήτηση μεταξύ μας είναι αλλιώς σε αισθάνομαι πιο οικεία πιο δικιά!!! δεν λησμονώ ποτέ την πολίτιμη για μένα χειρονομία σου Εγώ, δεν έχω λόγια να απαντήσω σ'αυτά τα υπέροχα που γράφεις... σε χαροποίησε και με συγκίνησε η φράση σου *αυτή η υπέροχη εικόνα να συντροφεύει...* Σου στέλνω ένα φιλί , με μία ανοικτή αγκαλιά τυλιγμένα σε ένα μεγάλο ευχαριστώ!! Καλό βραδάκι και καλή εβδομάδα!!!

      !!!

      Διαγραφή
    2. όλο λάθη κάνω αυτόν το καιρό... διορθώνω:* με χαροποίησε....

      Διαγραφή
  28. Καλημέρα Εφη μου!!!Τί νά πώ!!!Θαμπώθηκα από τήν ομορφια τους!!!!
    Είσαι μοναδική σέ ότι καταπιάνεσαι!!!Σού αξίζουν πολλά συγχαρητήρια φίλη μου!!!
    Πάντα μάς εντυπωσιάζεις!!!!Καλό Σ/Κ!!!Φιλιά πολλά στήν Αλκηστούλα καί στήν Μελίτα!!!!!
    Φεύγω!!!!Περιμένω αφίξεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημητρούλα μου σου γράφω και σε τηλεφωνώ συγχρόνως.Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου που με γέμισαν χαρά και αγάπη!!Καλή εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  29. Εφη δεν ξερω τι λες εσυ το χριστουγεννιατικο ρολοι σου παιρνει αριστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πανέμορφοοοοοοοοοοοο!!!!! Γεια στα χέρια σου!!!! έκανες φοβερή δουλειά!!!!
    Μπράβο Έφη μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστώ πολύ* Ρink Angel* για τον ενθουσιασμό σου!!!! Χάρηκα πολύ που σου άρεσε!!!Καλό βράδυ και μιά χαρούμενη και ανέμελη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  31. ΠΩ ΠΩΩΩΩΩΩ.......!!!!
    Άφωνη με άφησες!!!!!
    Τι ομορφιά!!!!
    Είναι καταπληκτικό!!!!!
    (δεν βρίσκω άλλα λόγια...)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! εκτιμώ ιδιαίτερα που το* υιοθετημένο* μου κοριτσάκι ενθουσιάστηκε!!!
      Να'χεις μία χαρούμενη και ξέγνοιαστη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  32. Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα 120 θαυμαστικά!!!!!Πρωτότυπη και συγκινητική η εκδήλωση της εκτίμησης σου!!Φιλάκια και μία αγκαλιά για μία γλυκιά βραδιά!

      Διαγραφή
  33. ΄Αγγιξες την τελειότητα , ξεπέρασες τον εαυτό σου !!! Η σύλληψη και η εκτέλεση μοναδικές, όσο για τις λεπτομέρειες καταπληκτικές, αλήθεια πόσο χαρισματικός δημιουργός μπορεί να είναι κανείς για να υλοποιεί τόσο υπέροχες δημιουργίες !!! Δεν έχουμε λόγια γιανα εκφράσουμε το θαυμασμό μας, Εφη πραγματικά το ρολόϊ σου είναι ασύγκριτο κι εσύ μία ταλαντούχα μοναδική δημιουργός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λόγια που με αγγίζουν με συγκινούν και με κάνουν να αισθάνομαι όμορφα και να συνεχίζω για νέα δημιουργήματα Δεν έχω τίποτα να σας δώσω έκτός από ένα της καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ.Ευχομαι καλή εβδομάδα και όλα να κυλούν όμορφα και χαρούμενα!!!

      Διαγραφή
  34. Γκουχ, γκουχ, με έπνιξες.
    Θες να προλάβεις να φτιάξεις κι άλλο;
    Μετά από αυτό , τι;
    Ένα και καλό .
    Ένα και συλλεκτικό,με την δική σου υπογραφή που φωνάζει αγάπη και μεράκι γι αυτό που κάνεις.
    Μπράβο Έφη μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεράκι ,νεράκι παρακαλώ δροσερό και από τις φυσικές πηγές της οροσειράς μας!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σωσώ παντα έχεις ενα καλό σχόλιο με χιουμοριστικό σχολιασμό να μου προσφέρεις .Το ΕΚΤΙΜΏ πολύ ,να ξέρεις!!Φιλάκια αγάπης για μια γλυκιά καληνύχτα!!!

      Διαγραφή
  35. ενταξει .... απιστευτο ειναι γεια στα χερια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόλις κλείσω το στόμα μου θα επανέλθω!!! Απίστευτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Μαρία εσύ με τα μαγικά χέρια που κάθε φορά κολλώ το πρόσωπό μου σε κάθε νέο σου έργο μου στέλνεις 13 α και 30 θαυμαστικά !!! Με κολακεύεις και με κάνεις να αισθάνομαι τόοοοσο όμορφα!!! Ευχομαι καποια μέρα να συναντηθούμε.... Φιλάκια καληνύχτας και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  37. Εφούλα μου..όλους άφωνους τους άφησες με όσα έγραψες με όσα δημιούργησες..εγω θα γράψω επειδή με προκαλείςΩωωωωωωωωωωωτι ομορφιές!!καλά το ρολόι με τον Santa με τρέλανε!το ομορφότερο που έχω δεί!!ονειρεμένο ματάκια μου..Αμ εκείνο το πήλινο..το αρκουδάκι που νύσταξε και πάει να κάνει νάνα του για να κοιμηθεί?τι τρυφερό!!!τι μοναδική ομορφιά!λες και θα σου μιλήσει να σου πεί καληνύχτα..συγκινήθηκα πολύ απόψε απο δύο τρείς φίλους..με μαγέψατε..και μου λείψατε κιόλας..φιλάκια γλυκιά μου φίλη!!!και αγκαλίτσα και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο να έχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λόγια σου μου άγγιξαν..... με χάρισαν ενα χαμόγελο που μου είναι απαραίτητο και πολύτιμο!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Kate!!Να είσαι καλά και να έχεις μία ανέμελη εβδομάδα γεμάτη εμπνεύσεις!!!

      Διαγραφή
  38. ΕΦΗ ΜΟΥ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! αν ημουν στην ΑΘΗΝΑ μαλλον θα εμπαινε σε κληρωση!!! ειναι πανεμορφο, και χαιρομαι που.,..κατοχυρωθηκε στην ΒΙΚΥ!!!υποχωρώ!!
    δεν μπορω να φανταστω οτι ολες αυτε;ς οι λεπτομερειες ειναι πηλινες!!!! ζηλεψα!!! μπράβο και παλι μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπούσα τον πηλό απο μικρή αλλά μόλις πέρυσι τον χάιδεψα και τον *τιθάσευσα* αν και είναι ήμερος και μαλακός !!Αναπτύξαμε καλές σχέσεις από τότε!!!Ευχαριστώ για την τόσο ευπρόσδεκτη επίσκεψή σου που την συνόδευαν όμορφοι σχολιασμοί!!! Φιλάκια καληνύχτας και είμαι πρόθυμη να βοηθήσω στις ιντερνετικές σου απορίες!!!

      Διαγραφή
  39. Kαλημέρα Έφη και καλή Κυριακή!
    Πρώτον έχω να δηλώσω ότι και βέβαια σε γνωρίζω και σε παρακολουθώ!
    Μυστικά μεν αλλά σε θαυμάζω δε!!!!
    Απλά επειδή ο δικός μου χρόνος είναι ελάχιστος ως και μηδαμινός θα έλεγα,μπαίνω σας βλέπω και φεύγω τάχιστα για να προλάβω και όλα τα υπόλοιπα που τρέχουν!
    Δεύτερον ρωτάς αν θέλουμε το δικό σου ρολόι????
    Υποκλινόμεθα ΄Εφη μου μπροστά του!!!
    Είναι ένα υπέροχο και μοναδικό ρολόι και σε παίδεψε τόσο για να το φτιάξεις !
    Αλλά το αποτέλεσμα σε δικαίωσε, είναι πανέμορφο και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!
    Αν καταφέρεις δε και έρθεις στην έκθεση η χαρά μας θα είναι ακόμη πιο μεγάλη!
    Εδώ θέλω να σου πω ότι ο πατέρας μου είχε γεννηθεί στην όμορφη Μαρώνεια και υπάρχει ακόμη το σπίτι του το οποίο έχει πάρει ο Δήμος και το έχει κάνει Μουσείο,αλλά εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμη να έρθω να προσκυνήσω τα ¨αγια χώματα!!!!!
    Σε φιλούμε πολύ και ........ σε περιμένουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επίσκεψή σου αυτή ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα!!!!!!Πες μου το επίθετο του πατέρα σου!!Που ξέρεις μπορεί εκτός από την μεγάλη απόσταση κατοικιών να έχουμε και μακρινή συγγένεια!!!!Εχετε βέβαια τώρα πολλή δουλειά και πολύ κουραση αλλά όταν τα πράγματα καταλαγιάσουν από την έκθεση τουλάχιστον θα ΗΘΕΛΑ να το ξανακουβεντιάσουμε!!! Ευχαριστώ για τις κρυφές επισκέψεις άλλη φορά θα φροντίζω να αφήνω γλυκό... να μου φεύγετε ατρατάριστες!!!Ευχαριστώ και για τον όμορφο σχολιασμό του χριστουγεννιάτικου ονείρου του μικρού μου αρκούδου!!! Φιλάκια και καλή ευκολία στις δύσκολες και κουραστικές μέρες που..... έρχονται!

      Διαγραφή
  40. Οτι κι αν κανεις ειναι μοναδικο ξεχωριστο και εμπνευσμενο!!!!!Εισαι απιστευτηηηη!!!!!!!!!δεν εχεις το θεο σου χαχαχαα!Παντα μας εντυπωσιαζεις!!!!!!να σαι παντα καλα και να συνεχισεις να κανεις τοσο ομορφες και ιδιαιτερες δημιουργιες!καλη βδομαδααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Μισιρλού αν και οι επισκέψεις σου είναι κομητικές ( το δίκαιο είναι με το μέρος σου) είναι πάντα χαρούμενες ανάλαφρες και ιδιαίτερα επιθυμητές( ε! καλά δεν είμαι και πλεονέκτης αλλά απλά ζηλιάρα)ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την χαρά και το χαμόγελο που μου πρόσφερες!! Φιλάκια για μιά γλυκιά καληνύχτα!!

      Διαγραφή
  41. Εγω δε θα πω τίποτε περισσότερο απο όσα σχόλια διάβασα,απλά και μόνο οτι κάθε σου ανάρτηση μου υπενθυμίζει τι γελοιότητες κάνω τουλάχιστον εγω,και το λέω με πλήρη ειλικρίνεια.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!Αδικείσαι...
    Φιλιά πολλά μ ε πολύ ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά μου από σένα δεν περίμενα τόσο πεσιμισμό!!!!Να σου θυμίσω μήπως μερικές από τις όμορφες δημιουργίες να σου θυμίσω τις ανεπανάληπτες αναρτήσεις σου να σου θυμίσω το πόσο ευχαρίστηση παίρνουμε όταν σε επισκεπτόμεθα Λείπει βέβαια πάντα το τρατάρισμα για τις κρυφές ή φανερές επισκέψεις,αλλά αυτό δεν πολυμετρά...Απο τον πεσιμιστκό σου σχολιασμό εισπράττω θαυμασμό και Ιντερνετικα μόνον ένα πελώριο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μπορώ να στείλω με πολύ αγάπη και συμπάθεια σε σένα που πέρυσι μ' έκανες να πετώ από ευγνωμοσύνη και χαρά και δεν θα το ξεχάσω ποτέ Λοιπόν ,τα γυάλινά σου ήταν μία απόλαυση χαράς και χρωμάτων μοτίβων και καλής δουλειάς..Το φωτιστικό του ανηψιού άκρως επαγγελματική δουλειά.... και επειδή ΄ρχω αρκετή δουλειά ακόμη δεν έχω χρόνο να ανατρέξω στα παλιά σου ....θα σου ανέφερα πολλά ακόμη!!!Οι ακουαρέλλες για μένα φαντάζουν βουνο,,,,Φιλάκια πολλά πολλά και από το Αλκηστάκι που σήμερα το είχα από το πρωϊ... και του ρούφηξα όλη του δροσιά!!!!

      Διαγραφή
    2. Φτου κάτι έπαθα!! διορθώνω1) και επειδή έχω....και 2) όλη του την δροσιά.... Φαίνεται δεν ελέγχω την βιασύνη μου....

      Διαγραφή
  42. Πανέμορφο, ονειρικό , παραμυθένιο.........ότι και να πω είναι λίγο.......!!!!!!!!!!!!!!
    Υπέροχη ιδέα και άψογο αποτέλεσμα....!!!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γειά σου Γλυκερία , η γνώμη σου μετρά ιδιαίτερα και μου έδωσες πολύ χαρά με τον όμορφο σχολιασμό σου!!Φιλάκια καληνύχτας και καλή σου εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τόσο όμορφα σχόλια για μια τόσο φανταστική Δημιουργία. Θα χαρούμε πολύ να το συνοδέψουμε στην Αθήνα. Πέρνα από το σπιτάκι μου σου έχω βραβειάκια. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ενα που κανει για εκατο!!!!!!
    Ειναι τελειο!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μα πως μπορείς να είσαι τοσο αυστηρη με τον εαυτό σου? Είναι πανέμορφο, γλύκό και πρωτότυπο! Να το χαρείς και να το χαρίσεις με αγάπη!
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mίκα γειάσου!!!!ευχαριστώ πολύ για τα τρυφερά σου σχόλια Να'σαι καλά !!!!Φιλάκια

      Διαγραφή
  48. Εφη μου ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
    Καλο Σ/Κ πολλα πολλα φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. εμένα με ικανοποίησε!!!(Κατά βάθος ο δημιουργός σπάνια ικανοποιείται!!-))
    Με τα πήλινα έπαθα πλάκα!!!Είναι θεϊκά Εφη(θυμάσαι που έκανα μία έγκυος και λέρωσα τα πάντα?)
    Στέλνω τα φιλιά και τον θαυμασμό μου!!!Καλό Σκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά Κρίστα μου !!!!Ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια σου .Καλό μήνα!Φιλάκια πολλά !

      Διαγραφή
  50. Άδικο που έχεις αγαπημένη μου χρυσοχέρα Εφούλα!!!!!
    Τέλεια είναι όλα!
    Σε συγχαίρω μέσα από την ψυχή μου!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγδα μου χαίρομαι που σου άρεσε.Ευχαριστώ για τα υπέροχα σχόλια σου! Καλό σου μήνα χαρούμενο και δημιουργικό! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  51. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΦΗ ΜΟΥ,ΞΑΝΑ ΗΡΘΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ,ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!!!
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αννούλα χαίρομαι με την επίσκεψή σου και τον όμορφο σχολιασμό σου!!!Σου στέλνω ένα μεγάλο ευχαριστώ!!! Καλό μήνα κεφάτο και δημιουργικό!!! Πολλά φιλιά.

      Διαγραφή
  52. το 100ό σχόλιο, τί κερδίζει;
    χα χα χα, ΕΝΑ ΦΙΛΙ και σήμερα!!! σημερα είναι ΚΥΡΙΑΚΗ! έτσι απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω! κερδίζει ακόμη περισσότερη εκτίμηση.... Σου στέλνω ενα φιλάκι για ένα όμορφο και γεμάτο όνειρα ύπνο!!!!

      Διαγραφή
  53. Έφη μου ,γιατί μιλάς με στεναχώρια για αυτό το πανέμορφο ρολόι ???Είναι υπέροχο ,η προσπάθεια άριστη .στο λένε και τα κορίτσια που κατέχουν το "άθλημα " των κατασκευών ! Οι οδηγίες σου είναι κατατοπιστικότατες για μένα την αρχάρια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα...... για τα όμορφα σχόλια σου, για τις πολλαπλές βόλτες γύρω από το kafe και φυσικά για την φιλοξενία ...... Πέρασα όμορφα!!! πολλά φιλάκια καληνύχτας!!!

      Διαγραφή
  54. Έφη μου μεγαλούργησες πάλι!!!
    Πως να περιγράψω αυτό που νιώθω βλέποντας αυτό το πανέμορφο ρολόι με αυτό το τόσο
    αγαπημένο υλικό;
    Είναι καταπληκτικό όπως όλα σου Έφη μου μα κυρίως είναι καταπληκτικό το πάντρεμα
    της έμπνευσης και της καλαισθησίας με την τέλεια τεχνική σου!!!
    Χίλια μπράβο, νάσαι καλά να μας γεμίζεις με μοναδικές δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειάσου Μάγδα μου τα όμορφα σχόλια σου με συγκίνησαν ..Είσαι ενα εξαιρετικό κορίτσι γεμάτο ευγένεια και καλοσύνη με δημιουργικές ανησυχίες και με άριστα αποτελέσματα στα πανέμορφα έργα σου..Εφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις για την ευγένεια και την φιλοξενία όλων σας!!! Ευχαριστώ από την καρδιά μου για όλα!!!!! Φιλάκια πολλά για ενα όμορφο βράδυ!

      Διαγραφή
  55. Χθές είδα το ΥΠΕΡΟΧΟ ρολόι σου από κοντά !!!!! Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν το αριστούργημα σου , Έφη μου !!!! Μπράβο και πάλι !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ*ξαδελφούλα* αλλά σκεπτόμουν τι όμορφα που θα ήταν αν ήμουν εκεί και σε γνώριζα...... Φιλάκια καληνύχτας.

      Διαγραφή
  56. Είναι πανέμορφο και για μένα πολύ δύσκολο να φτιαχτεί. Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. καλημέρα με πολλά ηλιόλουστα φιλιά-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Είναι 3 και 20 ξημερώματα και γω πρέπει να ξυπνήσω χαράματα και ακόμα δεν μπορώ να ξεκολλήσω από το σπιτάκι σου.Είπα να κάνω μια επίσκεψη μοναχική ,τέτοια ώρα και να φύγω γρήγορα και ατρατάριστη αλλά καθηλώθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είσαι απίστευτη!!!ΜΟΝΑΔΙΚΗ σε ιδέες και εμπνεύσεις!!!Η τελειότητα σπάζει κόκκαλα!!!Θα μπορούσα να πω πολλά!!!Τα κορίτσια όμως δεν μου άφησαν και πολλά περιθώρια!!!!!Είσαι ασυναγώνιστη φιλενάδα!!!Κουβαλάς τρέλα καλλιτέχνη!!Είμαι περήφανη για σένα!!!Πάω να κοιμηθώ ένα δίωρο.Αύριο με περιμένει πολλή δουλειά!!!!Αν αισθάνθηκες κάτι στο μάγουλό σου είναι το φιλί θαυμασμού που σου έδωσα στον ύπνο σου!!!Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ' Οπως και νάχει την αξιοσύνη σου δεν την φτάνω .......Και σίγουρα κουβαλώ πολλές τρέλες 'επάνω μου αλλά καταφέρνω και τις κρύβω.....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για ότι αισθάνεσαι για μενα!!!!!Φιλάκια σε πωπουδάκια και πατούσες.!!!

      Διαγραφή
  59. Καλησπέρα Εφούλα μου..ήρθα να σ'ευχαριστήσω για τις ευχούλες σου!!να είσαι πάντα καλά γλυκιά μου φίλη, γερή κι ευτυχισμένη και πάντα με σούπερ δημιουργίες!πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιτούλα νάσαι καλά χαιρομαι με τις αέρινες επισκέψεις σου!!! Φιλάκια

      Διαγραφή
  60. Καλό και ευχάριστο μήνα Εφη μου ! Το ρολόι κόσμημα που βρίσκεται στα χέρια της Βίκυς μας είχα την τύχη να το δω από κοντά , μα τόσο επιδέξια φτιαγμένο , το κοίταζα και νόμιζα ότι δεν το έπιασε χέρι!!
    Καλές δημιουργίες Εφη μου με τα άξια χεράκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!Ευχαριστώ Νικόλ για τον όμορφο σχολιασμό σου .Να'σαι καλά .Φιλάκια καληνύχτας

      Διαγραφή
  61. λοιπον αυτο το ρολοιο αρκουδακι που κοιμαται γλυκα και ζεστα, ηταν σε περιοπτη θεση στην εκθεση!τωρα που ειδα πως το εφτιαξες, σου αξιζουν συγχαρητηρια!!!!πολυ δουλεια αλλα βγηκε φανταστικο!!!!δεν καταλαβαινω τι παραπανω θα μπορουσες να κανεις για να γινει αψογο!ηταν αψογο!!!!φιλια πολλα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μπισκοτάκι μου έδωσες πολύ χαρά μετα σχόλια σου και σ'ευχαριστώ πολύ.Καλό σου βράδυ με ένα φιλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλημερα Εφη μου. Πολυ μου αρεσει το μπλογκ σου. Ειναι απο τα αγαπημενα μου. Γιαυτο σου εχω δωσει το Versatile Blogger award. Με πολλα φιλακια. Keep blogging:-) http://expatliv.blogspot.in/2013/12/the-versatile-blogger-award-to-expatliv.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΑΦΩΝΗ!!!!.....................ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Πωπω!!! Υποκλίνομαι!!! Δεν έχω λόγια!!!
    Συγνώμη για το σχόλιο σε παλαιότερη ανάρτηση, αλλά συνηθίζω να διαβάζω και πιο παλιά post σε ιστολόγια που συναντώ!!
    Ό,τι είδα μέχρι στιγμής, μου άρεσε πάάάρα, μα πάάάρα πολύ!!!
    Καλή χρονιά θα ευχηθώ!!
    Υγεία, αισιοδοξία και πολύχρωμα όνειρα!!
    Είμαι η Γιάννα (και ο Γιάννης!)
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή