Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Το άσπρο μωρό χρόνισε!!!

               

                  Χ Ρ Ο Ν Ι Α   Π Ο Λ Λ Α

                           γλυκιά μας  'Αλκηστη!!

     
                                          

          Πέρασαν  12  ευτυχισμένοι μήνες με  τρυφερές αγκαλίτσες,γλυκά φιλάκια και απαλά ονειρεμένα χαδάκια!!!!Μας έδωσες  χαρά με κάθε σου  χαμόγελο, μας  λιώνει στην κυριολεξία    το τρυφερό   σου βλέμμα !!Η ευτυχία ξεχείλιζε όταν γνώριζες πια συνειδητά τον  κάθε 'να  μας χωριστά.. Έγινες ένα μικρό ανθρωπάκι με τα θέλω του.ζωηρό αλλά και φρόνιμο συνάμα ....Είσαι ένα μικρό ολόφρεσκο μπουμπούκι που ανθίζεις καθημερινά και θα ανθίζεις για πάρα πολλά ακόμη χρόνια!!!'Ολες οι ώρες  μαζί σου είναι μία μικρή γιορτή, αλλά η πραγματική απόλαυση είναι  το βράδυ μετά  το μπάνιο σου..η αγκαλιά μας γεμίζει με όνειρα, με αρώματα χαλαρότητας και τρυφερότητα!!!!
Για μένα ειδικά είσαι απίστευτη πηγή έμπνευσης....μου χαρίζεις άθελά σου στιγμές ανέμελες που τόσο πολύ τις έχω ανάγκη...
Δούλευα με χαρά παιδιού, τα στολίδια  αλλά και τα γλυκά που δεν είναι και το φόρτε μου...'Ολα για την 'Αλκηστη  είναι η έκφραση που έχει καταλάβει  το 1/4 του λιγοστού μυαλού μου!! και γυρίζω πάντα γύρω από αυτήν....








 Η  νεράιδα είναι ζωγραφισμένη με ακρυλικά , φωτοσκιάσεις κλπ όπως σε κανονικό πίνακα,Το κεντημένο με χάντρες και πούλιες φορεματάκι είναι από  6 σειρές τούλι ροζ .Τα  φτερά είναι από ημιδιάφανο στυπόχαρτο συνθετικό.Τα βραχιολάκια και το μικρό περιλαίμιο είναι με χάντρες  δουλεμένα .Για τα μαλλιά  και την ζώνη χρησιμοποίησα μία πανέμορφη και αέρινη τρέσα....Οι χαρτονένιες καρδούλες έγιναν με δύο διαφορετικά χαρτόνια και με λεπτή  κουλεδάτη τρεσσούλα γύρω γύρω...Κρέμονται από χαρτόνι που  σχεδίασα και που ντεκουπάρισα επάνω τα γράμματα μιας χαρτοπετσέτας!!!και τα δύο στόλισαν την είσοδο του διαμερίσματος..
.Κάθε μπαλόνι και ενα γράμμα του ονόματός της..Ζωγραφισμένα  με ακρυλικά!!Ενα διαφορετικό μπουκέτο!!!  
 Κονκάρδες χειροποίητες  με χαρτόνι τρέσσα και  κορδέλα.  Χάρτινα πον πον(ιδέα που υιοθέτησα από την γνωστή μας χρυσοχέρα Χρυσάνθη (Χρυσάνθης χειροποιήματα) και μικρές σημαιούλες που έχουν γύρω  γύρω τρέσσα οργαντίνας σε σούρα και φιογκάκια!!!καθώς και.....
μεγάλες σημαίες διπλής όψεως ενωμένες με φιογκάκια ..η μία πλευρά είναι απλά ντεκουπαρισμένη και η άλλη  είναι ντεκουπαρισμένη με φωτό της μικρής σε διάφορες φάσεις και ηλικίες της,γύρω από την φωτο υπάρχει πολύ λεπτή κουλεδάτη τρέσα που καταλήγει σε μικρό φιογκάκι..
Δεν θα έλειπαν και τα χειροποίητα καπελάκια από διάφορα χαρτόνια  ζωγραφισμένα ή ντεκουπαρισμένα .Κορδέλες τρέσες και φιογκάκια έχουν τον πρώτο λόγο!!
Ποτέ η μαγειρική  και η ζαχαροπλαστική (πολύ περισσότερο) δεν ήταν από τις μεγάλες μου αγάπες και δεν είχε τον πρώτο λόγο. 'Εκανα και κάνω το καθήκον μου με σεβασμό και *υποχρέωση* αλλά μέχρι  εκεί... Για πρώτη φορά χάρηκα και απόλαυσα  τούρτα των γενεθλίων, ίσως γιατί θύμιζε περισσότερο  δουλειά πηλού ,  παρά γλυκό -γλυκό....

 Ετσι για να την δείτε καλά!!!Είναι η πρώτη προσπάθεια και η ζαχαρόπαστα τελικά έγινε ένα παιχνίδι στα χέρια μου και την απόλαυσα με το παραπάνω...Το τόλμησα και το πέτυχα!!!  (άφθονα και τα βίντεο παρασκευής..) Και επειδή τη τούρτα λίγο την* ψώνισε* ήθελε και διάφορες πόζες ...δεν της χάλασα το χατήρι,λόγω μεγάλης χαράς!!!


 Τα κεκάκια είναι μείγμα ζύμης με nutella ,  είναι πεντανόστιμα καθώς και  το διαχρονικό κέικ Αμβούργου που ποτέ δεν σταματά κανείς στο τρίτο κομμάτι (έχει φίνα γεύση και υπέροχη εμφάνιση)Κεράσματα για όλες  εσάς!!!!!! που δείχνετε την αγάπη σας με το παραπάνω για την μικρούλα μας !!!υπάρχουν και χαρτοπετσετούλες για   τυχόν ατυχήματα!!!!

                                 
                   να'σαι γερή και τυχερή!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις επισκέψεις σας   και που μοιράζεστε μαζί  αυτά που μπορώ να φτιάχνω μέτρια ή καλά!!Φιλάκια πολλά αγαπημένη μπλοκογειτονιά!!!!                             

100 σχόλια:

  1. Καλά δεν θα σχολιάσω όσα έφτιαξες... έχω εκπλαγεί...η δε τούρτα,πρώτη φορά...τι να πω... Να ευχηθώ όμως για το κοριτσάκι σας τα καλύτερα!Να'ναι χιλιόχρονο, γερό, τυχερό και χαμογελαστό!Κι εσύ Έφη μου πάντα με όρεξη να της προσφέρεις τα καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όμορφα σχόλια σου, πολύ είμαι χαρούμενη με όλη αυτή την γιορτή!!!και χαίρομαι που σου άρεσε Είμαι Θεσ/νίκη αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μείνω περισσότερο από την Τετάρτη. Σου είπα όλα είναι * αντί* όταν πρόκειται για κάτι που επιθυμώ για μένα πάρα πολύ .Ευχαριστώ και για τις ευχές σου!!!! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΛΑΝΕΙ!!!
    ΕΦΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ
    *Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η *ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ!
    ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΗΣ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙΣ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ...ΧΙ ΧΙ
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΄Νένα χαίρομαι που σου άρεσε η όλη προσπάθεια μου !!!ΕΥχαριστωγια τα όμορφα σχόλια σου!! Το φαντάζεσαι να κάνω τούρτες στα 90 χρόνια χα!! χα!!
    Τι καρικατούρες θα κάνω!!!! Φιλάκια και ευχαριστώ για την επισκεψή σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο και πάλι μπράβο Έφη, είσαι απίστευτη! Να τη χαίρεστε τη μικρούλα, πάντα γερή και ευτυχισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρίνα ευχαριστώ για την επίσκεψή σου και τις ευχές!!! φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  5. Έφη,να σας ζήσει η μικρούλα Άλκηστη,να είναι γερή και χαρούμενη και σεις να την καμαρώνετε ν΄ανθίζει,να μεγαλώνει!

    Μα τι έφτιαξες,όλα μοναδικά υπέροχα!
    Η τούρτα-πρώτη φορά;-έγινε τέλεια!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελένη για τις όμορφες ευχές σου!!!Χαίρομαι που σου άρεσαν!!Νάσαι καλά και να χαίρεσαι ότι αγαπάς!!!καλό απόγευμα, φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  6. Δεν πας καλά τρελογιαγιά...... Απορώ πώς έκανες τόσα πράγματα με το μυαλό που σου άφησε η Αλκηστούλα....χα χα χα. Χίλιες ευχές για τη μικρούλα. Να είναι πάντα γερή, τυχερή και χαρούμενη και να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε. Φιλιά πολλά σε σένα.....κι ένα ρουφηχτό στη ζουζούνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είμαι τρελαμένη και δηλωμένη πια!!!Ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σου και αντεύχομαι να νοιώσεις πολύ σύντομα τα ίδια και δυνατότερα αισθήματα!!!Φιλάκια πολλά και καλό σου απόγευμα!!!

      Διαγραφή
  7. Aυτά δεν είναι γενέθλια είναι υπερπαραγωγή αλλά χαλάλι της...
    Σου έχει πάρει τα μυαλά αυτό το μωρό...
    Να την χαίρεσαι και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλορα χαίρομαι την κάθε σου επίσκεψη αλλά αυτήν την φορά περισσότερο!!Χαίρομαι ακόμη και που λέω το όνομά της!!!! Ευχαριστώ για τις ευχές και τον όμορφο σχολιασμό!!! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  8. Με πόση αγάπη , γλύκα και μεράκι έφτιαξες όλα αυτά για το τρυφερό σου μωράκι. Να σου ευχηθώ να την χαίρεστε , να την καμαρώνετε και οι γονείς επίσης .
    Πολλά φιλιά το γλυκό μου το κεράστηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα γλυκά σου σχόλια και τις όμορφες ευχές σου!!Να'σαι καλά κι εσύ χαρούμενη και πολύ δημιουργική!!!Καλό απόγευμα ,φιλάκια

      Διαγραφή
  9. Τις καλύτερες ευχές μου , Να τα εκατοστήσει η Αλκιστούλα σας !!!!!!
    Χιλιόχρονη, γερή, τυχερή, χαρούμενη κι πάντα ευτυχισμένη !!!!
    Να την χαίρεστε την μικρή σας πριγκιπέσσα !!!!
    Τι να πω για το πάρτυ γενεθλίων !! Τι να πω για όσα ετοίμασες!!
    Πραγματικά πριγκηπική γιορτή με τα όλα της !! Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό !!
    Θα πω μόνο πως η θετική ενέργεια που προσφέρει η μικρή νεραιδούλα στην ζωή σας , είναι πασιφανής !!!!! Και συ με αγάπη την μετατρέπεις σε γλυκές δημιουργίες προς τιμήν της , γιατί είναι απίστευτα όμορφα όσα δημιουργείς !!
    Ευχές και σε σένα να σαι πάντα γερή, δυνατή και ορεξάτη για τέτοια αριστουργήματα για χάρη της εγγονούλας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι όμορφες ευχές τι γλυκός σχολιασμός,μοναδικός όπως εσύ ξέρεις να εκφράζεσαι!!!Ενα μεγάλο ευχαριστώ που συμμερίζεσαι την χαρά μας!Να'σαι καλά και εύχομαι ευτυχία και καλοτυχία στους δικούς ήλιους!!!
      Καλό σου απογευματάκι με πολλά φιλάκια!!!!

      Διαγραφή
  10. Να την χαίρεστε την νεραϊδούλα σας, να είναι γερή και καλότυχη!
    Οι δημιουργίες σου όλες ξεχειλίζουν από αγάπη, είναι πανεμορφες!!!
    Φιλιά, καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα χαίρομαι για τηνεπίσκεψή σου !!Ευχαριστώ για τις ευχές και τον όμορφο σχολιασμό σου !!!φιλάκια και καλό Σ/κο!!!!

      Διαγραφή
  11. Να τα εκατοστήσει η Άλκηστη και να΄ναι γερή και τυχερή στη ζωή της! Όλες οι ετοιμασίες τέλειες,αλλά η τούρτα πιστεύω πως έκλεψε την παράσταση.Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρόνια πολλά, να τη χαίρεστε, να είναι πάντοτε γερή, καλότυχη και να προοδεύει!!

    Τι ομορφιές ετοίμασες, Έφη μου... Τι να πρωτοσχολιάσω, όλα είναι υπέροχα! Και η τούρτα άψογη! Μπράβο. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλη ευχαριστώ για τις ευχές και τα τόσο καλά σου σχόλια!!! Καλό σου βράδυ!!! φιλάκια

      Διαγραφή
  13. Πολύχρονη και ευτυχισμένη η μικρή Άλκηστη!! Να σου χαρίζει για πάντα ευτυχία που θα είναι πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες σου. Ολα τόσο ρομαντικά, τόσο όμορφα καλοφτιαγμένα, τι χρυσά χέρια που γίνονται πιο δημιουργικά απο την πολύ αγάπη. Οσο για τα γλυκά λες πως δεν είναι το φόρτε σου, φαντάζομαι να ήταν...!!
    Σ΄ευχαριστούμε που μας χαρίζεις απλόχερα αυτά που δημιουργείς, μας κακομαθαίνεις και πάντα περιμένουμε την νέα σου ανάρτηση για να ταξιδέψουμε στον όμορφο κόσμο σου!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να'σαι καλά Νατάσα μου ,ευχαριστώ για τα τόσο συγκινητικά σου σχόλια
      και τις όμορφες ευχές σου!!! Τα φιλάκια μας από μένα και την'Αλκηστη!!

      Διαγραφή
  14. AΓΑΠΗΤΉ ΜΟΥ ΕΦΗ!ανετρεξα στα σημαδια γνωριμιας, για να μαθω οτι η
    Αλκηστις είναι η μοναδική σου εγγονούλα!και αυτο που αντεγραψα:
    Ζώ μόνον για την οικογένεια μου,μου αρεσει ακομα περισσοτερο, και χαιρομαι γιαυτο!Να χαίρεστε την εγγονούλα σου, και πραγματι να μην εχεις ματια για άλλους, Αξιζει! ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ οσα εφτιαξες με μερακι και αγάπη,όλα πολύ όμορφα!
    Δεν σε γνωριζα νωρίτερα, ίσως η δεύτερη εικόνα στο blog μου να ηταν ευπρόσδεκτη!Δεν μπορω να δωσω απαντησεις απο εκει, θα απαντησω οταν αποκατασταθεί!χρονια πολλά! να χαίρεστε την κάθε στιγμή της!Barby-b....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μεγάλη μου χαρά αλλά και έκπληξη σε καλωσορίζω στην μπλοκογωνιά μου!! Ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σου. Χαίρομαι που σου άρεσαν αυτά που έχω φτιάξει.Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσο όμορφα και γεμάτα εκτίμηση σχόλια σου!!!Ελπίζω να τα λέμε.... Καλό σου βράδυ .Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  15. Εύχομαι, όλη αυτή την Ευτυχία , όλη αυτή την Αγάπη και όλη αυτή την Χαρά που σας χαρίζει η μικρή Άλκηστη...να της την χαρίζει και ο Θεός στην ζωή της!!!
    Να είναι χιλιόχρονη και πραγματικά ο Θεός να την ακολουθεί σε κάθε της βήμα!!!
    Όσο για σένα "γλυκιά γιαγιά" ...δεν υπάρχουν λόγια γι΄αυτά που, η αγάπη, σε ενέπνευσε να δημιουργήσεις !!!!!
    Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να καμαρώνεις την μικρή σου εγγονούλα!!!!

    Φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφη μου χαίρομαι για την επίσκεψη σου!!!Ευχαριστώ για τις ευχές σου και τον όμορφο σχολιασμό σου!! καλό σου βράδυ .Φιλάκια

      Διαγραφή
  16. Έφη μου στη μικρή σας νεράιδα εύχομαι η ζωή της να είναι γλυκιά, όσο η τούρτα που έφτιαξε η χρυσοχέρα γιαγιά της και ρόδινη όπως όλα αυτά τα ροζουλί που της έφτιαξες. Να την χαίρεστε!!! Φίλησέ την μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη να'σαι καλά !!Ευχαριστώ για τις τόσο γλυκές και αγαπησιάρικες ευχές σου καθώς και τον όμορφο σχολιασμό!!! Φιλάκια πολλά

      Διαγραφή
  17. να χαιρεσαι την πριγκιπισα σου, να'ναι γερη και δυνατη και να αποτελει παντα για σενα πηγη εμπνευσης!!!το παρτι προσεγμενο μεχρι τελευταιας λεπτομερειας!!!την τουρτα ν ατην σχολιασω που ηταν και πρωτη αποπειρα ζαχαροπαστας;μας εβαλες τα γυαλια!!!και παλι χιλιοχρονη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!!Ευχαριστώ !! για όλα ... για τις ευχές σου προς την μικρούλα και για τον γεμάτο εκτίμηση σχολιασμό σου!!! Φιλάκια πολλά μπισκοτένιο μου πλεκτό...

      Διαγραφή
  18. Χρόνια Πολλά στη μικρούλα σας! Να ναι πάντα γερή και γελαστή!!
    ΄Ολα τα φτιάξατε παραμυθένια...Μπράβο!
    Να την χαίρεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρώτα πρώτα θα ευχηθούμε τα χρόνια μας πολλάαααααααααα στη μικρή σας ζουζούνα!!!!Να τη χαίρεστε και να την καμαρώνετε και συ γιαγιά να της ετοιμάζεις πολλά γενέθλια ακόμη!!!!Να σχολιάσουμε ότι είσαι φοβερή,ότι ό,τι κάνεις είναι απλά τέλειο,καλοδουλεμένο,καλόγουστο...όχι δεν θα το κάνουμε,γιατί επαναλαμβανόμαστε...Πολλά φιλιά σε σένα και στην Άλκηστη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κορίτσια με τα ικανότατα χεράκια και το πολύ γούστο,για τις ευχές σας αλλά και για τον σούπερ σχολιασμό σας... χαίρομαι που σας άρεσαν όλα... Φιλάκια

      Διαγραφή
  20. Μία ευχή για τη γλυκούλα Άλκηστη !
    - Σου εύχομαι καρδούλα μου να τα εκατοστήσεις
    και όλα σου τα όνειρα να τα υλοποιήσεις.
    Ο κάθε χρόνος που περνά να είναι ευτυχισμένος
    και της ζωής ο δρόμος σου πάντα ονειρεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπία μου την ευχή την αντιγράφω και θα της την φυλάξω στο κουτί που της της χάρισε η Ποδηλάτισσα!! Γλυκιά ευχή και με αγάπη δοσμένη!!! Ευχαριστώ πολύ!!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  21. Έφη μου να σας ζήσει η μικρούλα σας, γερή και τυχερή, ακριβώς όπως το είπες!!!!!Τα καρώ-ροζ καπελάκια μου έμειναν!!!!!Ολα βέβαια φανταστικά!!!!!!
    Φιλιά στην Μελίτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφάκι ευχαριστώ για τις ευχές και τον όμορφο σχολιασμό σου Να'σαι καλά!! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  22. Εφη μου απο την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα, γνώρισα έναν άνθρωπο δοτικό κι ενθουσιώδη, η χαρά όμως του ερχομού της Αλκηστης δεν έχει προηγούμενο,δεν έχει όρια! ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ,που το νοιώθεις τόσο έντονα και μας το μεταδίδεις, μ αποτέλεσμα να γίνει και δικό μας αγαπημένο μωρό.
    Είμαι σίγουρη οτι το πάρτυ των πρώτων της γενεθλίων το απόλαυσες εσύ περισσότερο όλων.
    ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ,ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΣΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ!!!
    Φιλάκια πολλά κι ευχές περισσότερες!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά ,δεν σου κρύβω πως περίμενα με ανυπομονησία τον σχολίασμό σου!!! Αισθάνομαι ότι είναι λίγο (αλλά μόνο λίγο το υπόλοιπο θέλω μόνον για μένα)και δικό σου μωράκι το αναφέρεις εξ άλλου και εσύ στον σχολιασμό σου Είχα χρόνια να αισθανθώ σε τέτοιο βαθμό την χαρά και τον ενθουσιασμό.Τα πυροδότησε εκ νέου η μικρή που έχει το τρόπο της..Ευχαριστώ για τις γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα ευχές σου !!!Σ'αγαπούμε και σε φιλούμε....( Νάσαι σίγουρη όταν μάθει κάποιες λέξεις θα σου τις πει τηλεφωνικά)

      Διαγραφή
  23. Εφη μου, γιαγιάκα τρελή και παλαβή, σε νοιώθω απόλυτα και ταυτίζομαι με σένα στα συναισθήματα΄, η χαρά που μας δίνουν τα ζουζουνάκια μας δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον κόσμο. Να χαίρεστε τη μικρούλα Αλκηστη να την καμαρώσετε γερή χαρόύμενη και τυχερή στη ζωή της.
    Οσο για τις ζαχαροπλαστικές σου ικανότητες οτι και να λες δεν με πείθεις οτι δεν τα καταφέρνεις.
    φιλιά πολλά φίλη μου και δώσε και ενα σκαστό φιλί στη κουκλίτσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου ,πόσο με καταλαβαίνεις και δεν περνάς για καμιά αλόφρονη και παλαβιάρα.... Η αγκαλιά της με διαλύει με παραλύει με... με...
      Ευχαριστώ για τις ευχές τις γεμάτες αγάπη και τρυφερότητα....Ναι σου λέω !!!δεν έχω το φαγητό σε προτεραιότητα πολύ περισσότερο τα γλυκά , η πρώτη και η τελευταία τούρτα που έκανα ήταν στα πρώτα γενέθλια της μεγάλης κόρης το 1975 απογοητεύθηκα κουράστηκα και έκτοτε μόνο το κέικ με ξελάσπωνε.. Τώρα αυτή η ροζουλιά ήταν και εσωτερικά γευστική με την κρέμα πορτοκαλιού σε 6 στρώματα.... Ε! τι να πω....η τύχη του πρωτάρη...Πω!,Πω! τι φλυαρία τέτοια ώρα!! Φιλιά πολλά και καλό σου βράδυ

      Διαγραφή
  24. Να σας ζήσει η Αλκηστούλα να είναι πάντα χαρούμενη... γερή... ευτυχισμένη... τυχερή!!!! Η Λάμψη των πρώτων γενεθλίων της να την συνοδεύει σε όλη της την ζωή!!!!! Καλά χαζογιαγιά τι έφτιαξαν πάλι τα χεράκια σου... τα πάντα τέλεια και πριγκιπικά!!! αλλά η τούρτα νομίζω ότι ωραιότερη δεν έχω δει!!!!!! Να είσαι πάντα καλά να δημιουργείς για το Αλκηστάκι σου!!!! Πολλά πολλά φιλάκια να σας ζήσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βίκυ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την αγάπη που μας δείχνεις,για τις γλυκιές και θερμές ευχές σου για την μικρούλα Αλκηστη!!Εύχομαι βαθιά από την καρδιά μου ο θεός να σου τα ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο!!!Ολα αυτά ,μαζί με την μαντινάδα της Σμαραγδένιας θα μπουν στο κουτί της *Αγάπης* το κουτί που με τόσο αγάπη έφτιαξες....Νοιώθω ευτυχισμένη που συναντηθήκαμε!!!Τα φιλιά μου και καλό ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να σας ζήσει Έφη μου η μικρή πριγκιπέσα σαν τα ψιλά βουνά,πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη ο δρόμος της να είναι στρωμένος πάντα με ροδοπέταλα! Και τώρα έρχομαι σ'εσένα,να είσαι γερή να παίρνεις ενέργεια και έμπνευση από την μικρη Άλκηστη και να δημιουργείς τα τόσο όμορφα πράγματα που όταν τα βλέπω κάθε φορά χαζεύω και σήμερα ακόμα περισσότερο με όλα αυτά που ετοίμασες για τα γενέθλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα ,τι κάνεις ; έχουμε καιρό να τα πούμε.... Ευχαριστώ για την αγάπη που στέλνεις μέσα που τις όμορφες ευχές σου!Σ' ευχαριστώ ακόμη και τα καλά σου και γεμάτα εκτίμηση σχόλια σου!!Φιλάκια πολλά και καλό σου ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
  27. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΙΟ ΧΑΖΟΓΙΑΓΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!!!!!
    ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣ;
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ , ΚΑΛΑ ΠΑΣ!!!!
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ!!!!
    ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ !!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος εγώ!! άκου χαζογιαγιά .. τι είδες και άκουσες δηλαδή για μένα!!!Αλλες είναι, εκεί προς Κεντρική Μακεδονία....που κάνουν την νύχτα διπλή μέρα.... Ευχαριστώ για τις ευχές σου και για την όμορφη παρεούλα που σκάρωσες στα γρήγορα!!! Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  28. Έφη μου να την χαίρεσαι την μικρή ζουζούνα, να την καμαρώσεις όπως ποθείς!!!!
    Μα τι όμορφα καλούδια είναι αυτά; Μπράβο, μπράβο, μπράβο..... ξετρελάθηκα!!! Τυχερή η μικρή Άλκηστη που υπάρχεις στη ζωή της!!!!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ παραπολύ για τις ευχές σου και τον ενθουσιώδη σχολιασμό !!!να'σαι καλά Φιλιά και καλό ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
  29. Καλημέρα Εφη μου!!Νά χαίρεστε τήν μικρή πριγκίπισα σας,νάναι γερή καί δυνατή!!Τί νά πρωτό θαυμάσω!!Ημουν σίγουρη ότι τά γεννέθλια τής γλυκειάς Αλκιστης,θά ήταν υπερπαραγωγή!!Καί μέ τέτοια γιαγιά πολυτάλαντη καί χρυσοχέρα,πώς νά μήν είναι όλα τόσο αξιοθαύμαστα!!Μού άρεσαν όλα!!!!Αλλά πιό πολύ η τούρτα!!Τέλεια!!!!Μπράβο σου!!!Ενα μεγάλο φιλί στήν υπέροχη γιαγιά καί στήν εορταζόμενη!!!Καλό Σ/Κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα,ευχαριστώ πολύ για τον γεμάτο ενθουσιασμό σχολιασμό σου.Ευχαριστώ και για τις γλυκιές ευχές σου .Καλό ξημέρωμα!! Φιλάκια και απ' τις δυό μας..

      Διαγραφή
  30. Να σας ζήσει και να την χαίρεστε!!!!Τι απίστευτη δουλειά έκανες!!!!Τι λεπτομέρεια!!!!Από την στιγμή που γεννήθηκε πρέπει να τα ετοίμαζες όλα αυτά,αλλιώς δεν εξηγείται...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεωργία μου Ευχαριστώ για όλα ευχές και σχολιασμό!!!! Οχι δεν με πήρε τόσο χρόνο παρά μία εβδομάδα χαρούμενης εργασίας.... Φιλάκια και ένα τρυφερό χαδάκι στο σκυλάκο σου!!!

      Διαγραφή
  31. Αγαπημένη μου Έφη
    Δεν λόγια να σου εκφράσω τον απέραντο θαυμασμό μου για την δεξιοτεχνία και την καλαισθησία των έργων σου!!!!
    Τι υπέροχη και ταλαντούχος γιαγιά! Πόσο υπερήφανη θα είναι η εγγονούλα σου!
    Μου άρεσαν τόσο πολύ όλα!
    Η τούρτα!!! Πως τα κατάφερες τόσο, σαν αληθινός τεχνίτης ζαχαροπλάστης!!!
    Θερμά συγχαρητήρια!
    Εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά στην κουκλίτσα σας, γεμάτα με υγεία, αγάπη και τύχη!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαγδα ευχαριστώ για τον γεμάτο ενθουσιασμό σχολιασμό σου.Χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσαν.Σ'ευχαριστώ επίσης για τις θερμές ευχές για την μικρούλα!!! Πολλά φιλάκια αγάπης και καλό σου ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
  32. eisai απιστευτη για ολα!!να σας ζησει!!μπραβο κ παλι!κ του χρονου με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γλυκιά μου,Έφη,μεγαλούργησες πάλι!!!!!Να να τα χιλιάσει,η μικρούλα σας και να σου δίνει πάντα έμπνευση,για τέτοιες μοναδικές δημιουργίες!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! καλή μου αγριοτριανταφυλλίτσα!!!Οι ευχές σου και οι σχολιασμός σου είναι γεμάτος αγάπη... και χαίρομαι ιδιαίτερα!! Φιλάκια και καλό σου ξημέρωμα!!

      Διαγραφή
  34. Υπήρχε περίπτωση να πιάσεις ζαχαρόπαστα στα χέρια σου και να μην την μεταμορφώσεις σε ....γλυπτό;
    Χα χα και αχχχχχχχχ . Γιατί να μην είμαι εγγονή σου;;;;;
    Χαζογιαγιά τι έφτιαξαν πάλι τα χεράκια σου;
    Χρόνια καλά με υγεία να έχει η Άλκηστη, πάντα να είναι τυχερή στην ζωή της. Και η γιαγιά της να είναι γερή, να έχει όρεξη και έμπνευση για δημιουργία και να της κάνει κάθε χρόνο πάρτυ γενεθλίων-υπερπαραγωγή.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι καλέ, σαν τον πηλό είναι, δεν έχει καθόλου διαφορά και δεν λερώνει καθόλου... είναι κατάλληλο για τις δημιουργίες της Χαράς....Τώρα που την έμαθα ποιος με πιάνει.. δεν μένουμε και κοντά να σας φτιάχνω τις γενέθλιες τούρτες σας και να χαίρομαι!!!
      Ευχαριστώ Σωσώ για τις ευχές σου και τα παινέματα σου!!! ανεβάζεις πολύ την διάθεση μου!!Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα !!!Α! ξέχασα να σου πω, είμαι Θεσ/νίκη και βρεθήκαμε στο bistro της κόρης της Αχτίδας μεγάλη παρέα!!! η Ρένα ...η Αχτίδα η.... κλπ. ξετινάξαμε όλες τις λεμονόπιτες...

      Διαγραφή
  35. Μπαίνοντας εδώ μέσα Εφη μου..νομιζα οτι εμπαιν σε παραμύθι...με ηρωίδα μαι πριγκήπισσα... και μήπως δεν ειναι πριγκήπισσα η Αλκηστη σας;; με τόσο ομορφα ροματικουλια πραγματα που της έφτιαξες με τα χρυσά σου τα χερακια.!!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΉΣΕΙ....να την χαίρεστε και να την καμαρώσετε και νύφουλα... θα της αφιερώσω μια μαντιναδα μου

    Θα στήλω μοίρες να κρατούν
    όλές τσ ευχές του κόσμου
    ν ανοίξεις τα χεράκια σου
    να της κρατήσεις φώς μου................................................. να ειναι χιλίόχρονο το Αλκηστάκι.. σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσόκαρδη Σμαραγδένια μου μας συγκίνησε οικογενειακώς η γλυκόλογη μαντινάδα σου!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ !!!(μιά μικρή χάρη, την θέλουμε γραμμένη με τα χεράκια σου για να την βάλουμε στο κουτί της *ΑΓΆΠΗΣ*
      του κουτί που μας χάρισε η Ποδηλάτισσα μαζί και με τα τιτιβίσματά σου!!)οταν έχεις χρόνο και διάθεση ..Ευχαριστώ για όλα!!!Φιλάκια πολλά από την θεσ/νίκη οπου είμαι τώρα... η μπλοκοπαρέα μας, τσάκισε τις λεμονόπιτες της Αχτίδας( της κόρης δηλαδή)

      Διαγραφή
    2. Θα το κανω με μεγαλη μου χαρα Εφη μου... και ειναι και τιμή μου να μεγαλωσει η Αλκηστη και να την διαβασει θα της στηλω και ενα παραμυθακι μου να τις το διαβασεις...οχι βιβλιο σε φωτοτυπία θα σου το στηλω... φιλακια στην μικρή σας και σε σενα να μην μου ζηλευεις..χι.χιχ.χ.χ Αχ!!!! να μην είμουνα εκει μαζί σας!!!! ποιός ξερει.......χι..χι..

      Διαγραφή
  36. Χρόνια πολλά στην μικρή σου, έχει μια μαμά χρυσοχέρα! Καλώς σε βρίσκω! Θα τα λέμε συχνά! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως όρισες Σοφη !!! Ευχαριστώ πολύ για τον όμορφο σχολιασμό σου και τις ευχούλες σου Να' σαι καλά φιλάκια πολλά και καλό σου ξημέρωμα!!(έτσι για να ξέρεις ... δεν είναι κόρη μου ... ειναι εγγονούλα μου)

      Διαγραφή
    2. Να πάρει από το ταλέντο της γιαγιάς η μικρή γιατί είσαι αξιέπαινη!!!

      Διαγραφή
  37. ΄Αργησα να σου γράψω γιατί ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο να σου ευχηθώ και το αμέλησα.....
    Εφάκι μου δεν έχω δει ποτέ ανάλογη προετοιμασία για πάρτυ. ΄Εμεινα άφωνη.
    Μπράβο σου, χίλιες φορές. Δεν είναι μόνο ο κόπος που κατέβαλες αλλά έγιναν τόσο καλόγουστα όλα !
    Εύχομαι για την Αλκηστούλα να είναι πάντα υγιής και χαμογελαστή και να αγγίζει τους γύρω της με το χρυσό ραβδάκι της !
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφάκι μου χαθήκαμε!!! Εγώ μια δίσταζα να πάρω και μια δεν είχα χρόνο... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα γεμάτα εκτίμηση και αγάπη λόγια σου και χαίρομαι ιδιαίτερα που σου άρεσαν!!! 'Ηταν όλα όμορφα εκείνη την ημέρα!!! Ομορφες και θερμές οι ευχές σου για την μικρούλα!!Να'στε όλοι καλά και γεμάτοι ευτυχία!!! Φιλάκια πολλά! και θάθελα να μιλήσουμε... τώρα είμαι θεσ/νίκη και επιστρέφω την Τετάρτη...

      Διαγραφή
  38. Να ζήσει γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη η κουκλίτσα σας!
    Εφούλα μου εύχομαι τα χρόνια της να είναι παραμυθένια και τόσο ωραία όσο τα απίστευτης ομορφιάς πράγματα που έφτιαξες!

    Στέλνω την αγάπη μου και πολλά πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα με λόγια όμορφα και γεμάτα αγάπη έρχεσαι στην μπλοκογωνιά μου!!Το εκτιμώ ιδιαίτερα αυτό και σε συμπαθώ πολύ!!!Ενα μεγάλο Ευχαριστώ για όλα!! Φιλάκια πολλά καλό ξημέρωμα!!

      Διαγραφή
  39. Να τη χαίρεσαι τη μικρή σου...πραγματικά είναι υπέροχα όσα εφτιαξες...η τούρτα δεν έχω λόγια...είδες κι εγώ έχω έρωτα με τη μικρή μου ανιψιά που την ζω από νεογέννητο μέχρι τώρα 10 μηνών...βδομάδα τη βδομάδα αλλάζει και εγω την καμαρώνω ακόμα και που χτυπάει παλαμάκια με τα μικρά της χεράκια και χαιρεταει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέγκυ ευτυχώς κι εσύ με καταλαβαίνεις....Οσο για τα παλαμάκια οταν τα προκατάφερε νόμισα ότι την πήραν στην ΝΑΣΑ σαν παιδί φαινόμενο ... τέτοια τρέλα δηλαδή... Ευχαριστώ για τα όμορφα και γλυκά σου σχόλια ... Να' σαι καλά και να χαίρεστε την δική σας μικρούλα!! Φιλάκια πολλά!!

      Διαγραφή
  40. ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ στην ΄Αλκηστη όλων μας. Να την καμαρώνουν οι γονείς της πρώτα, ο γλυκός παπούς της, η χρυσοχέρα πολυπράγμων δημιουργική υπέροχη γιαγιά της και η θεία της. Τί γενέθλια πριγκιπικά ήταν αυτά?????? Μα προπάντων με τόση αγάπη απ΄αυτή τη γιαγιά που δεν ξέρω αν κάτι άλλο υπάρχει στην ψυχή της εκτός από τη γλυκειά της ΄Αλκηστη. ΄Ηταν όλα πανέμορφα και παραμυθένια!!!!! Και η παρουσίαση όπως πάντα λεπτομερέστατη. Τις πιο θερμές ευχές μου στους γονείς της, στον παπού και τη γιαγιά της και να μου φιλήσεις τα γλυκά της μαγουλάκια. Και του χρόνου να είσαι γερή να της τα ετοιμάσεις όλα. Ευχέεςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ!! είναι γεγονός οτι είναι πολλών!! αλλά ανήκει μόνον σε μένα!!!!!Τα γεμάτα εκτίμηση και ενθουσιασμό λόγια σου για όλα με συγκινούν και με κάνουν πολύ χαρούμενη.. με ανεβάζουν την λίμπιτο,που είναι στα πατώματα κατά κύριο λόγο Να'σαι καλά που ήρθες στην μπλοκογωνιά μου!!!Σου στέλνουμε τα φιλάκια μας και την αγάπη μας.

      Διαγραφή
  41. Χρόνια πολλά στη μικρή και γλυκιά Άλκηστη. Να έχει μια ζωή ευτυχισμένη. Να τη χαίρονται οι γονείς της και οι παππούδες της. Τέτοια γενέθλια θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια οι παρευρισκόμενοι.Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς; Μα τι γιαγιά είναι αυτή; τι καλούδια είναι αυτά που ετοίμασε στα πρώτα γενέθλια της εγγονής της;Σου εύχομαι ΈΦη μου να είσαι γερή να βλέπεις και να συμπαραστέκεσαι σε όλα τα βήματα της Άλκηστης και να την καμαρώσεις και νυφούλα. Φιλάκια πολλά. Ευχαριστούμε και για το κέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιούλα,καλή μου Γιουλα θα ήθελα να σ'ευχαριστήσω για την παρουσία σου στο bistro της Αχτίδας και την όμορφη συντροφιά!!! Εχω και αλλα ευχαριστώ ένα για τις θερμές ευχές σου για την μικρή και ακόμη ένα για τα όμορφα και αγαπησιάρικα σχόλια σου!!!Με χαροποίησαν όλα αυτά και με το παραπάνω!!Φιλάκια πολλά και καλό ξημέρωμα!!!

      Διαγραφή
  42. Χρονια πολλα με υγεια αγαπη ευτυχια και γενικα οτι καλυτερο!!!!!
    Καλα για τα οσα εφτιαξες δεν εχω λόγια ονειροοοοο πολλα πολλα μπραβο πολυ τυχερη η μικρουλα σας που εχει τετοια ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ μαμα!!!!

    Φιλακια πολλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και τα όμορφα γεμάτα ενθουσιασμό σχόλια!!! χαίρομαι πολύ που άρεσαν!!!Πολλά φιλιά

      Διαγραφή
  43. Χρυσοχέρα γιαγιά, να την χαίρεστε τη μικρή πριγκίπισσα! Να'ναι πάντα γερή και δυνατή, γεμάτη υγεία, χαρά και ευτυχία! Σίγουρα εσύ, χάρηκες πιο πολύ από την μικρούλα τα πρώτα γενέθλιά της (αν και κάτι μου λέει ότι αυτό θα γίνεται κάθε χρόνο!! ) και αυτό φαίνεται από το κέφι και το μεράκι που έβαλες για να ετοιμασεις αυτό το υπέροχο πάρτι γενεθλίων της μικρής Αλκηστης!Τι να πρωτοθαυμάσω !!! Είναι όλα ΥΠΕΡΟΧΑ!!!! Με κορυφαία δημιουργία την τούρτα!!!!!!!
    Να σας ζήσει !!! Να 'ναι χρυσαφένια η ζωή της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου τι να πω!!!Τα λόγια σου είναι γεμάτα εκτίμηση και ενθουσιασμό,οι ευχές σου θερμές και αγαπησιάρικες.. μ' έκανες πολύ χαρούμενη ,με συγκίνησες θα έλεγα... Καλό σου ξημέρωμα ...Φιλάκια

      Διαγραφή
  44. ΕΦΗ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΑΣ!!!!!ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ!!!!!!!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΚΗΣΤΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μαράκι χάρηκα που σου άρεσε η νεραιδούλα ,από πολύ καιρό , γύρω στον Σεπτέμβρη , ήθελα να σου στείλω μία , αλλά ή μικρή και η υποχρεώσεις δεν με αφήνουν... μόλις βρω χρόνο θα προσπαθήσω σου φτιάξω μία..... Ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια και τις ευχές σου! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν έχω λόγια για όλα αυτα που είδα, δεν τα χορταίνω, είναι σαν να μπήκα στο παραμύθι με τις νεράιδες, γέμισε ο τόπος ροζ...
    Μπράβο Εφη μου χρυσοχερα, πάντα να είσαι καλά και να φτιάχνεις τετοια για την μικρή σου!! Να την χαίρεστε να είναι γερη και τυχερή!
    Φιλια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ροζ νεραϊδότοπος .....χα !χα! είδες τι έπαθα με την Αλκηστη!!! Νάσαι καλά Μίκα και χαίρομαι που σου άρεσαν !!Ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!
    Καλή σου μέρα φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γι αυτήν την υπερπαραγωγή για την λατρεμένη σου εγγονούλα δεν μπορούσα να γράψω σχόλιο από το κινητό μου από την μέρα που χάλασε το laptop μου.
    'Ολα όσα έφτιαξες είναι πραγματικά υπέροχα, Έφη μου! Δεν ξέρω πολλές άλλες γιαγιάδες τόσο ορεξάτες, παραγωγικές, ταλαντούχες και χρυσοχέρες συγχρόνως!
    Να την χαίρεστε την μικρή σας 'Αλκηστη και να σας χαίρεται κι εκείνη για πολλά πολλά χρόνια, πάντα με υγεία και αγάπη!!!!!
    Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαριάν για την επίσκεψή σου και τις θερμές ευχές σου!!!Τα γεμάτα αγάπη σχόλια σου με κάνουν χαρούμενη!!!Να'σαι καλά!!Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  49. ¨Εφη μου!!!!!!!!!!!!
    ...κι έλεγα ότι εμείς είμαστε ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΙ και παλαβοί!!!
    Η μαμά του είχε ονομάσει το πάρτυ των 24 μηνών... Γενέθλια μαζί με τον Κάγιου... τον αγαπημένο ΅ήρωα΅του Πίτερ-Τζέιμς...
    Κάτι παρόμοιο,μα
    τα της δικής σας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μαγεία!
    Χάρηκα που... ξενύχτισα για χατήρι της, μα θέλω να την...δω, ίσως να την κάνουμε... το κορίτσι του (αν μας θέλετε!!!!!!!)
    Με όλη μου την αγάπη, Υιώτα
    αστοριανή,
    Νέα Υόρκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι χαρά μου έδωσες με τα σχόλια σου!!! Ευχαριστώ πολύ!!!! Γέλασα με το *προξενιό** που ξέρεις ,όλα γίνονται χα! χα! χα!Σου στέλνω την αγάπη μου με ένα φιλάκι από την μάλλον κρύα και καθόλου ανοιξιάτικη Κομοτηνή (Β.Ελλάδα- Θράκη)

      Διαγραφή
  50. Καλώς σε βρήκα, είναι υπέροχα όσα δημιούργησες, να την χαίρεστε την μικρή και να είναι πάντα γερή και τυχερή στην ζωή της και με ανθρώπους γύρω της που θα την αγαπάνε και θα την προσέχουν όσο εσείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλώς όρισες στην μπλοκογωνιά μου!!!!Ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια σου και τις ευχές σου!!! Ελπίζω να τα λέμε.. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. να την χαιρεστε ματια μου παντα να χαμογελαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. na einai panta eythxismenh kai kalothxi sthn zwh ths h dimioyrgies soy mai trelanan polla filia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Να'σαι καλά και σε ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σου!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. να ζησει σαν τα ψηλα βουνα η νεραιδα Αλκηστη και να απολαμβανει την αγαπη και την φροντιδα όλων σας τι πιο όμορφο απο ένα πλασματακι χαρισματικο που μεγαλωνει με την αγαπη των δικων του . Αντε βρε και στους γαμους της θα σπασουμε τα τακουνια μας απο το χορό υπέροχες οι τουρτες και τα κεκακια να είναι η ζωή της ζαχαρη Εφη μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή