Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΠΙΤΟ/ PLAYHOUSE για την Αλκηστη και Λήδα

   Με ζέστη και ξηρασία σας αποχαιρέτησα το Καλοκαιράκι με Φθινοπωρινή  ψυχρούλα και βροχές σας υποδέχομαι στο   blogοσπιτάκι μου που  έπιασε αράχνες και γέμισε σκόνη παντού!!
   Λοιπόν, το καθάρισα,  άνοιξα  τα παράθυρα της ψυχής μου να μπει καθαρό αεράκι και   είναι έτοιμο για  αγαπημένες παρουσίες ...
   Οι δουλειές μου καλά κρατούν αλλά σε χαμηλότερους τόνους και έτσι έχω  λίγο χρόνο που τον αφιερώνω για μένα  και μόνον  βραδυνές ώρες.
Αγαπημένη μου γειτονίτσα,   τα τραβά ο οργανισμός  μου αλλά παίρνω χαρά ,εισπνέω οξυγόνο  όταν ξεκινώ μία κατασκευή,  λίγο πέρα από τις κανονικές,  και από  τις συνηθισμένες. Όταν έφτιαξα το κουκλόσπιτο  της Αλκηστης της είχα υποσχεθεί  ότι θα της έφτιαχνα και ένα μεγαλύτερο για να παίζει μέσα...
    Μία μέρα του Ιούνη , αξημέρωτα και δίχως πολύ σκέψη, ξεκινώ με τα υπάρχοντα υλικά (πάντα υπάρχουν αυτά, για κάθε ενδεχόμενο,μην εκτεθούμε κιόλας) και με την φωτογραφική μηχανή δίπλα μου,μην χάσετε κι εσείς κι εγώ τις διάφορες φάσεις...
                                           1η φάση
                      Σπέσιαλ χαρμάνι ( η ειδικότης μου χα!χα!!)
Και το παιχνίδι αρχίζει,παίζω στον από καιρό προεπιλεγμένο χώρο,ένα κιόσκι που πάλι εγώ το είχα φτιάξει προ 15ετίας   που με εξυπηρετούσε διότι υπήρχε η κεραμοσκεπή και η καλή βάση.
Η δουλειά προχωρά εύκολα... τα δύσκολα και τα επίπονα αργούν ακόμη
Οι κουτσομπόλες χάσανε το στέκι τους ...τέρμα κυρίες μου το καταλερωμένο πετρόχτιστο πεζουλάκι !!!!!!!!!!!!!!
Λεπτομέρειες -κάλυψη των ξύλινων δοκαριών
Ολες τις γωνίες εσωτερικά και εξωτερικά τις κάλυψα με σιδερένια πλέγματα για να είναι ανθεκτικές και αλφαδιασμένες σωστά.Αλφάδι και μαστάρι(ο μεταλλικός χάρακας στην φωτό) οι βοηθοί μου για ίσιους τοίχους ...και για να μην με βρίσκει λάθη μετά ο σοβατζής.

Προσωρινά η δική  μου δουλειά σταμάτησε μία- δύο σειρές πριν φθάσει στα κεραμίδια, εκεί δυσκολεύτηκα και σίγουρα δεν θα τα κατάφερνα καλύτερα από τον μάστορα που θα έφτιαχνε έτσι κι αλλιώς τα επιχρίσματα 
Ηρθαν και οι ιδιοκτήτριες με τα οχήματα τους, για  να ελέγξουν την πορεία των εργασιών...

Μμ...η μία μάλλον το βρήκε άνω κάτω και  το πάτωμα ασκούπιστο...

 Τα παραθυράκια είχαν πολύ δουλειά και αρκετά δύσκολη...αλλά η ευχαρίστηση όλη δική μου ..Πρώτα  έβαλα τα μαρμαράκια( υπήρχαν και αυτά παρακαταθήκη),  κατόπιν ο αλουμινάς έβαλε τα παράθυρα  και γύρω από αυτά κόλλησα φελιζόλ που το ισχυροποίησα με  αλουμινογωνίες και κατόπιν με  επίχρισμα!! Πολύ λεπτομέρεια ,  με τον ήλιο να με ψήνει κι εγώ η ανώμαλη να έχω  ένα χαμόγελο  χαράς ,άλλο πράγμα...Ολα πήγαιναν ρολόι..
Ολοκληρωμένο κατά κάποιο τρόπο....

Ολοκληρωμένο επίσης  και το σπιτάκι εξωτερικά και εσωτερικά...λίγο πριν το βάψιμό του...
Η μικρή βαφέας,  αφού φόρεσε μία  μπλούζα της γιαγιάς  λανσάροντας  έτσι νέο look " ο μπογιατζής με τα ροζ παντοφλάκια" ανέλαβε  το αστάρωμα...
Ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα της δουλειάς της ,κοιτά το κομμάτι του τοίχου, σαν να παρατηρεί κάποιον πίνακα ζωγραφικής.
                                  2η φάση
     Έπεσε  πολύ  στοκάρισμα ,ιδιαίτερα στο παλιό ραμποτέ ταβάνι και σε όλες τις ενώσεις των ξύλινων επιφανειών με τους τοίχους , με μοναδικό εργαλείο σπάτουλας το δάκτυλό μου .
Ηταν πολύ κοπιαστική και χρονοβόρα διαδικασία  αλλά δεν  ήθελα να έχει κρύπτες για κάθε είδους ζωντανού οργανισμού.
 Με βοήθησαν πολύ τα διακοσμητικά από φελιζόλ  που κάλυψαν πολλές ατέλειες.
Πολλαπλά τα στρώματα  βαφής για να μετριάσουν την παλαιότητα της οροφής..
 Τα εσωτερικά ροζάκια...
το δυτικό παράθυρο με θέα πίνακα με προοπτική...
Το πριν και το μετά  στις εσοχές για τα δύο καναπεδάκια..
Ενα από τα δύο παράθυρα ολοκληρωμένο πια..

Λεπτομέρεια από την μετόπη..


 Με εξαίρεση τα επιχρίσματα ,το δέσιμο με την κεραμοσκεπή και τα παράθυρα, αυτό είναι το αποτέλεσμα της όλης  μέχρι τώρα δουλειάς μου..

 " Γύρνα λίγο και στο  πλάι"  παρακαλώ
    ......έτσι  μπράβο!!
Λίγες ακόμη  δουλίτσες στο κατώφλι(περβαζάκια)  και στις βάσεις των ξύλινων δοκαριών και  μετακομίζω  στο εργαστήρι για τα επιπλάκια ,την διακόσμηση, κουρτίνες κλπ.κλπ.
Αγνωστο πότε  θα τα τελειώσω, αλλά πάντως θα το προσπαθήσω.
Ευχαριστώ για την υπομονή σας  να με  παρακολουθήσετε και σας εύχομαι να περνάτε καλά  με πολλές και ευφάνταστες δημιουργίες!!! 



64 σχόλια:

  1. Α πα πα!!!!! Τι λές ρε παιδάκι μου...... θα μας τρελάνεις μου φαίνεται!!!!! Πόσο είπες πως το ενοικιάζεις το σπιτάκι να έρθω να κάτσω εκεί μαζί σου???? Το δίνεις και επιπλωμένο???? καλά πάω να κρυφτώ... λέμε και εμείς ότι δημιουργούμε!!! Γιαυτό βρε δεν προλαβαίνεις και λες μετά ότι εγώ τριγυρίζω!!!! Σε θαυμάζω και σε αγαπώ πολύ γλυκιά μου ροζ γιαγιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Βίκυ Χαίρομαι που σου άρεσε τόσο Μόλις τελειώσω την επίπλωση τότε ορισθεί και η τιμή ενοικίου!!Σε ευχαριστω πολύ!!!

      Διαγραφή
  2. Τι να σου πω, κορίτσι μου?
    ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ μέχρι δισκοπάθειας κι εξαντλήσεως!!!!!!!!!!
    Είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΉ! !!!!!!

    Ήθελα να ξερα με τι μούτρα θα ξανακάνω ανάρτηση...
    ΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίνα μου σε ευχαριστώ πολύ πολυ!!! Γνωρίζεις πως είμαι θαυμάστρια των δημιουργιών σου γιατί έχουν φινέτσα και είναι τόσο καλοδουλεμένα !! Περιμένω πάντα με χαρά τις αναρτήσεις σου !!

      Διαγραφή
  3. Τι να σου πω, κορίτσι μου?
    ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ μέχρι δισκοπάθειας κι εξαντλήσεως!!!!!!!!!!
    Είσαι ΜΟΝΑΔΙΚΉ! !!!!!!

    Ήθελα να ξερα με τι μούτρα θα ξανακάνω ανάρτηση...
    ΧΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι είναι αυτό!!!! Το παλατάκι της Αλκηστης και της Λήδας !! Χαζογιαγιούλα ξεπέρασες κάθε προσδοκία !!! Ερώτηση πρώτη ; άδεια πήρες η είναι αυθαίρετο !!! Και η δεύτερη γιατί καίγεται η γούνα μου θα πληρώνεις και ΕΝΦΙΑ...
    Καλά λες τα θέλει η ψυχούλα σου και χαλάλι τους !! Να ε'ισαι καλά εφη μου και σε φιλώ με την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Νικόλ οταν το ολοκλήρωσα πραγματικά σκέφτηκα πως αν με κάνουν τσακωτή θα έχει πρόστιμο αν στην αεροφωτογραφία υπήρχε το κιόσκι δεν εχει πρόβλημα αν όμως όχι σε μία νέα φωτό μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.... Αλλά είπαμε η αγάπη για τις μικρές και η αγάπη για δημιουργία δεν έχει φραγμούς και δεν με σταματά τίποτε ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΎ για τα καλά σου σχόλια!!

      Διαγραφή
  5. Έφη μου το έκανες πάλι το θαύμα σου...και χτίστης; Τέλειο!!! Υποκλίνομαι μπροστά στο ταλέντο σου, την δεξιοτεχνία σου και την επιμονή σου. Θα περιμένω με αγωνία να δω τα έπιπλα και τα άλλα αξεσουάρ που θα φτιάξεις.
    Να χαίρεσαι τις εγγονούλες σου και σε χαίρονται και εκείνες.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου σε ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια σου!! Τα υπόλοιπα σιγά σιγά και για να τα απολαύσω και ανάμεσα από άλλα πιο επείγοντα!!

      Διαγραφή
  6. Το αρχικό στάδιο, είχα την ευκαιρία να το δω όταν ήρθα Κομοτηνή, αλλά δεν φανταζόμουν τέτοιο αποτέλεσμα.
    Πονάει η μεσούλα σου τώρα;
    Κάτσε φρόνιμα για να μπορέσεις να το επιπλώσεις, έτσι θα το δόσεις στα κορίτσια;
    Τέλειο και γεια στα χεράκια σου, πολυμηχανη γιαγιά.
    Να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρένα και μέση και πόδια και χέρια είναι μια χαρά και έτοιμη για τα υπόλοιπα... όταν θα μου επιτρέπουν τα "άλλα" Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και τον όμορφο σχολιασμό

      Διαγραφή
  7. Εεεεε ναι.. αυτή ειναι η σωστή διαδικασια ενος σωστού χτιστη..Εφη μου .. εσύ παιδι μου ξεπερασες τα όρια σου..!! με το δικιο σου χάθηκες..αλλα η χαρα που θα παρουν οι μικρες που θα έχουν δικο τους σπίτι...χιλιες φορες χαλαλι η κουραση ε;... και σκεφτομαι τι αλλο θα δούμε την επομενη φορα..ήδη εχουμε μεινει με ανοιχτο το στομα.. τα συγχαρητήρια μου και τα μπράβο του Γιωργου για την οικοδομή... να έρθεις λέει εδώ να συνεργαστείτε...χα..χα.. οικοδόμος με τα όλα σου φιλεναδα.. δεν υπαρχεις .. !! μονο να προσεχεις καραδοκει ο Ε.Ν.Φ.Ι.Α ...χα..χα..να περνας ομορφα...να μου φιλησεις τα κορίτσια σου.. και σενα πολλα φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε αφού πέρασα από την εξεταστική επιτροπή του Γιώργου σίγουρα κάτι καλό πέτυχα!! Και πές του ότι το χαρμάνι το έμαθα παρατηρώντας από μαθήτρια ακόμη τους οικοδόμους που το φτιάχναν στο δρόμο,καθόμουν και αποθήκευα κινήσεις και υλικά στο μυαλό μου.... Σε ευχαριστ'ω πολύ Ρούλα μου για τα όμορφα και γεμάτα αγάπη σχόλια σου!!

      Διαγραφή
  8. Κατέφτασα κι εγώ να θαυμάσω τι ωραία μας επιφυλάσσεις σ'αυτή την ανάρτηση, και έμεινα με το στόμα ανοιχτό εδώ και ώρα!!!! Σε είχα θαυμάσει παλαιώτερα, όταν ήσουν σκαρφαλωμένη σε κάποια ταράτσα, αν θυμάμαι καλά, αλλά να κτίσεις και ολόκληρο σπιτάκι...ούτε που μπορούσα να το φανταστώ!!! Γειά στα χέρια σου, Εφη μου!!! Είμαι σίγουρη πως οι εγγονούλες σου είναι ήδη ξετρελλαμένες...πού να το δούν και επιπλωμένο και στολισμένο!
    Πρόσεχε όμως λίγο και την μέση σου!!
    Πολλά φιλιά, και καλή συνέχεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω κτίσει και άλλες φορές,κιόσκι πέτρες που τις κουβαλούσα από την Ροδόπη (οροσειρά της Θράκης) τις σμίλευα και επένδυσα σε 2μ γύρω γύρω το σπίτι μας..Είναι είδος που μου αρέσει και κάθε φορά έχει πολύ ενδιαφέρον για μένα!! Σε ευχαριστω πολύ για τον όμορφο σχολιασμό σου και χάρηκα που σου άρεσε!!

      Διαγραφή
  9. Έχω μείνει άφωνη! Μα τι τυχερά παιδιά! Πόση δουλειά αλλά κυρίως πόση λατρεία κρύβει όλο αυτό! Θερμά συγχαρητήρια, δεν έχω τι άλλο να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάχη μου χαίρομαι για την επίσκεψή σου!!! Τι κάνει η "Ταλιμπανούλα σου" τώρα θα σου δίνει περισσότερες χαρές που έχει μεγαλώσει!! Ευχαριστώ για τον όμορφο σχολιασμό σου!!

      Διαγραφή
  10. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό,Έφη!!!!!Τέλειο ως την λεπτομέρεια,τίποτα αφημένο στην τύχη!Ανυπομονούμε να δούμε και τη συνέχεια!Πολλά φιλιά υπέροχη γιαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσια μου σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και τον όμορφο σχολιασμό σας,Φυσικά χάρηκα που σας άρεσε!!

      Διαγραφή
  11. Χαχα...δεν σε πιστεύω τι έκανες! Βρε σπίτι έχτισες; Και τι σπίτι...κουκλόσπιτο. Είσαι το κάτι άλλο. Εσένα αν δεν σε έτρεχαν οι υποχρεώσεις δεν ξέρω που θα σε βλέπαμε να φτάνεις. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα φτιάξεις για μέσα...ό,τι κι αν σκεφτώ σίγουρα θα ξεπεράσεις τις προσδοκίες μου. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες τώρα Μαρία μου, οι υποχρεώσεις είναι η έμπνευση και η κινητήριος δύναμή της!!

      Διαγραφή
    2. Ε! ναι έχτισα ενα σπιτάκι δεν έκανα και εικόνες που αν κάνεις λάθος και τις αγγίξεις παίρνουν πνοή και κίνηση!!! Αλλά έχεις και ενα δίκαιο το σπιτάκι που χτίστηκε είχε πέρα από τα συνηθισμένα υλικά την αγάπη, αγάπη για την δημιουργία και για την χαρά που θα πάρουν οι μικρές σαν αρχίσουν να παίζουν μέσα!! Μαράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον όμορφο σχολιασμό σου!!

      Διαγραφή
  12. ΚΆΤΙ δυνατό περίμενα,αλλά αυτό μας ξεπερνά!!!
    Καλοστεριωμένο να είναι και να το χαρείτε!!!
    Δεν έχω λόγια!!!
    Πάντα ΆΞΙΑ!!!
    ΈΥΓΕ σου ΈΦΗ μου!!!!
    Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρβάρα χαίρομαι που σου άρεσε Σε ευχαριστώ για τα όμορφα και γεμάτα αγάπη σχόλια σου!!!

      Διαγραφή
  13. Μα κάθε φορα με εκπλησσεις ..πραγματικα εγινα πανέμορφα
    μα τη κουκλοσπιτο ειναι αυτο ...
    ειμαι σίγουρη που θα το φτιαξετε ακομα πιο ομορφα ..
    καλη συνεχεια Εφη μου ...φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι να σου πω τώρα...κατ'αρχήν καλως όρισες και πάλι! Τι Παλατάκι έφτιαξες...καλά δεν παίζεσαι και οικοδόμος???τι άλλο θα δούμε ...όλο εκπλήξεις είσαι...Πόσο όμορφο...παραμυθένιο έγινε!Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νένα σε ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για τον όμορφο σχολιασμό σου!!

      Διαγραφή
  15. Απο σένα όλα να τα περιμένει κανείς, Στην επόμενη ανάρτηση να μας πεις τι δεν μπορείς να κάνεις να ξέρουμε τι μας γίνεται. Το είδα απο κοντά το θαύμασα αλλά τώρα που τελείωσε μένω πάλι με το στόμα ανοιχτό. Φαντάζομαι τι θα πάθουμε όταν δούμε και την διακόσμηση. Είσαι μοναδική. Σε θαυμάζω!! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά σιγά... είναι άπειρα αυτά που δεν καταφέρνω ...αλλά μην περιμένεις να τα απαριθμήσω εγώ Ζητώ από σένα να τα ανακαλύψεις χα χα χα Ευχαριστω για τον όμορφο σχολιασμό σου!!

      Διαγραφή
  16. Πόσα θες να μας τρελάνεις υποκλίνομαι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν μπορώ να περιγράψω τον θαυμασμό μου για την υπομονή, επιμονή και την τέχνη σου!!! Οι λεπτομέρειες με ξετρελλαναν !! Δεν μπορώ να φανταστώ το μας επιφυλάσσει με την εσωτερική διακόσμηση! ! Να το χαρούν όί ...ιδιοκτήτριας με όλη τους την ψυχή!!! Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπη μου χαίρομαι που σου άρεσε τόσο πολύ!! Με μεγάλη μου χαρά δέχομαι τα όμορφα σχόλια σου τα γεμάτα εκτίμηση και αγάπη!!! Σε ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
  18. Καλά..... είσαι απίστευτη !!!! Τι ονειρεμένο σπιτάκι είναι αυτό !!!!!! Εδώ ξετρέλανες εμάς, φαντάζομαι οι μικρές τι χαρά θα πάρουν !!!!! Και που να δούμε και τα υπόλοιπα !!!!!! Καλή συνέχεια λοιπόν και καλή δύναμη !!!! Σού βγάζω το καπέλο !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ράνια ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου τα γεμάτα εκτίμηση και θαυμασμό!! Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να πω? Τα ειπαν όλα παραπάνω. Ακάματη,πολυτάλαντη,ραφιναρισμένο γουστο,μυαλό όλο φαντασία και χεράκια χρυσά και δουλευτάρικα. Με ότι και να καταπιαστείς το αποτέλεσμα εκπλήσει. Χίλια μπράβο και λίγα είναι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχόλια γεμάτα εκτίμηση από σένα που κάθε σου κατασκευή είναι άψογη ευφάνταστη τέλεια!! Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

      Διαγραφή
  21. Έχω μείνει άφωνη πραγματικά, δεν ξέρω πως να σου εκφρασω το θαυμασμό μου γι΄αυτό που βλέπω! Το σπιτάκι έγινε κουκλίστικο, ΄΄οτι πρέπει για τις μικρες σας κουκλίτσες, ένας μικρός παραδεισος για τα παιχνίδια τους!!! Το μπραβο είναι λίγο! Φυσικά και το εσωτερικό θα είναι τέλειο, είμαι σίγουρη.
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου χαίρομαι που σου άρεσε και σε ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια σου και τον χρόνο που μου αφιέρωσες.Να είσαι καλά!!

      Διαγραφή
  22. Δεν υπάρχεις!!!!!!!!!!!!!!
    Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!
    Καλότυχα πάντα να είναι τα κουκλιά σας ( ότι είναι ήδη αυτό είναι βέβαιο.... με τέτοια γιαγιά!)
    Φιλιά!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Καλέ υπάρχω εδω και 66 χρόνια" χα χα !!Αριστέα μου σε ευχαριστώ πολύ για τον όμορφο σχόλιασμό σου!!

      Διαγραφή
  23. A καλά! τι να πω... άφωνη! εξαιρετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έφη μου δεν έχω λόγια γιαυτό που έκανες.Είσαι μοναδική,Ο Θεός να σου δίνει υγεία και δύναμη.Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω.Δεν υπάρχεις.Είσαι αστέρι!!!Σε φιλώ με πολύ αγάπη!!!Γιαγιά Νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ...ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ !!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΗ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ SKYPE OTAN ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δουλειές; Μα μόνον δουλειές έχω και μάλιστα μεγάλες που η μία διαδέχεται την άλλη με αδυσώπητη ταχύτητα και απαίτηση..Το σπιτάκι ηταν και είναι όαση για μένα!! Σε ευχαριστω Μαριάννα που αφιέρωσες λίγο από τον δικό σου πολύτιμο χρόνο για να μου στείλεις την αγάπη και την εκτίμηση σου!!!

      Διαγραφή
  26. Ήρθα έφυγα ξαναήρθε τι να σου πω εσένα κοπέλα μου δε σε φτάνει κανένας λέμε. Τα υπόλοιπα θα στα πω τηλεφωνικός χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είσαι ; Σε νοστάλγησα!!! Σε ευχαριστώ όμως για τον σχολιασμό σου αλλά και για την παρουσία σου!!

      Διαγραφή
  27. Δεν το πιστεύω, δεν το πιστεύω, λέω και ξαναλέω....
    Έχω ξετρελαθεί με το σπιτάκι! Είσαι καταπληκτική, δεν έχω λόγια, ξαφνιάστηκα τόσο...
    Μα τι ταλέντο είσαι και μάλιστα ακούραστο!
    Αφού πιάνω τον εαυτό μου, τόσο χαρούμενο στην θέα αυτού του σπιτιού, σκέπτομαι πόσο ευτυχισμένες θα είναι οι εγγονούλες σου!
    Θέλω να σε συγχαρώ από καρδιάς και να σου ευχηθώ να είσαι γερή και να κάνεις τόσο ευχάριστες εκπλήξεις στην οικογένεια σου!
    Πολλά φιλιά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εφη μου σε θαυμάζω για την απίστευτη ενέργειά σου και το ταλέντο σου !!Πίστευα πως κάτι εξεραιτικό ετοιμάζεις μα δε πήγε το μυαλό μου σε σπίτι!!Εφη μου αυτό είναι παλατάκι για τις μικρές εγγονούλες σου ,είναι απίθανο και εύχομαι να το χαρούν οι μικρές και να το απολαύσουν!
    Γειά στα χέρια σου να είσαι καλά !!ΠΕριμένουμε τη διαμόρφωση του εσωτερικού !!!Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αμαν!!!Τι κάνατε βρε παιδιά;;; Έφη μουυυυυ; Πόσα ταλέντα έχεις πια!!!Δεν το αντέχω αυτό που βλέπω!!!Το θέλω κι εγώ, το όνειρο της κάθε μικρής το έκανες εσύ πραγματικότητα στα μικρά σου διαμαντάκια!!! Τι να πω; Είμαι σίγουρη πως θα τρελάθηκαν από χαρά και το απολαμβάνουν όσο τίποτα!!!Συγχαρητήρια λοιπόν, περιμένουμε κάλεσμα τώρα να το ξέρεις...!!!Χα χα χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Να'μαι κι εγώ! Άργησα, αλλά τα κατάφερα!
    Δε σε πιστεύω... ΚΑΙ χτίστης;! Μα πόσα ταλέντα έχεις πια;
    Τι να πω τώρα εγώ και τι να σχολιάσω, που σήκωσες ολόκληρο σπιτάκι από το πουθενά;
    Το μόνο που έχω να σου πω είναι πολλά-πολλά-πολλά μπράβο (και στους δυο σας)! Να το χαρούν οι μικρούλες σας! Κι εσείς να τις βλέπετε να παίζουν μέσα εκεί και να τις καμαρώνετε.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έφη μου ,αν θες γραψε μου το μέιλ σου να σε βοηθησω γι'αυτο που με ρωτησες!Σου εχω στειλει μηνυμα μάλλον σε λάθος μέιλ ή στείλε μου μηνυμα στο nasiapiromalli@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλησπέρα,Έφη.Τα σχόλιά σου τα διαβάζουμε στο blog.Ίσως βγαίνουν τα ακαταλαβίστικα γιατί το mail μας έχει κάποιο πρόβλημα,όμως από το blog τα διαβάζουμε κανονικά.Καλό σου βράδυ,πολλά φιλιά σε σένα και στις κούκλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλα Εφη ...εισαι μοναδικη , το ξαναβλεπω και θαυμαζω!! καλα Χριστουγεννα φιλεναδα , ειδα οτο εχεις τραχαματα με τα νερα , καλο κουραγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μη νομίζεις πως επειδή είχα τόσους μήνες να μπω στα μπλογκς, δεν είχα θαυμάσει αυτό το αριστούργημα!!!
    Τα μάτια μου δεν μπορούσα να πάρω από επάνω του όταν το πρωτοείδα στο facebook! Λιώνω!!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κορίτσι μου γλυκό και... ροζ!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έφη μουου!!! Πρώτα πρώτα να σου ευχηθώ..Χρόνια Καλά κι` Ευλογημένα!
    Έφη μου άρεσε τόσο πολύ αυτό που είδα....τι να πω...με ότι και να καταπιάστηκες τόκανες τέλειο...δεν περίμενα όμως ότι θάχτιζες κιόλας... Τι άλλο να περιμένουμε;!
    Πολλές ευχές σου αφήνω για Καλή Πρωτοχρονιά!

    Υ.Γ Σ`ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου... είμαι καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τις καλύτερες ευχές μου για ένα Νέο Χρόνο με υγεία και πολλές νέες δημιουργίες!!!
    Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΕΦΗ ΜΟΥ ίσως να μην μπαινεις πια εδώ.. αλαλ εγω θα αφησω τις ευχες μου να υπαρχουν και οταν περασεις θα είναι εκει να τις διαβασεις...η καινουργια χρονια που μόλις κανει τα πρωτα της βηματα .. να σου παρει όλα τα δυσκολα μακρυα,, και να σου αφησει μονο χαρες και χχαμογελα απο τους αγαπημενους σου...φιλεναδα... χαρηκα που τα ειπαμε και θα τα ξαναπουμε ναι... να μου φιλησεις τα κορίτσια σου και σε σένα πολλα πολλα φιλακιαααα !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρόνια Πολλά με όμορφες δημιουργίες! Υγεία ευτυχία και έμπνευση να μην σε αφήσουν στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κατάφερα και εγώ να φτάσω μέχρι εδω...... Για να μείνω με το στόμα ανοικτό!!!! Τι ομορφιές είναι αυτές... πόσο τυχερουλες είναι οι μικρουλες σας που έχουν εσένα γιαγιά???? Για άλλη μια φορά καταθέτω τον θαυμασμό μου και υποκλίνομαι στα ταλέντα σου!!!!! Σου εύχομαι ένα καλο και ήρεμο καλοκαίρι γεμάτο απο ότι εσυ έχεις επιλέξει!!,,! Φιλιά πολλά!!!!!!

    ดูหนังออนไลน์

    ΑπάντησηΔιαγραφή